2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7095621 بازدید | 688090 پست
اللللهی فدات شم مررررسی🫂🫂🫂💋💋💋💋💋💋لطف کردیخیلی از یکساعت پیش حس پریود دارم ینی همش نگاه میکنم ...

منم اونجوری شدم همراه با سردرد ولی کلاگرفتگی سمت راستمه 

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنظرتون تغذیه خاصی نمیخواد؟من فقط ادویه و گرمیجات حذف کردم بنظرتون چیز دیگه ایی لازمه؟خوردن مو ...

به من‌گفتن شیر نخور ولی خوب تاثیر آنچنانی ندارن میگن سالم خوری باشه من سالاد زیاد خوردم انجیر مغزیجات آووکادو  ۴ قسمت کردم ۴ روز اول خوردم شیر سویا خود سویام زیاد خوردم اب سیب شیرین نشاستم خود مرکز گفت تا ۵ روز بخورم اگه مثبت بشم میگم ختم سوره یاسینم گرفتم این بار چون جنین ندارم هرکاری کردم دیگه نمیدونم 

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
شروع چله ی دعای سریع الاجابه امام علی سه شنبه 13رجب 1446=25دی 403اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْم ...

الهی حاجت روا بشی عزیزم

ممنونم که منم لایق دونستی دوست خوبم🤩

خیلی محتاج دعاتم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
جوابش نیومده که عزیزم،تازه دادم

سلام عزیزم

تو همون مارال خودمونی دیگه؟ 

که خیلی وقته اینجایی

خیلی خوشحال شدم برات

ان شا الله بسلامتی نی نی رو بغل کنی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ايشالله بارداري، اين حس ها مياد و ميره، نگران نباش توكلت به خدا باشه، نگار جان ببخشيد ميپرسم، شما قب ...

من یکبار سال نود و چهار طبیعی البته بتام رفت بالا بعد افت کرد 

البته اینم بگم مثل زایمان دردم گرفت خونریزی شدید بعد ک لخته دفع شد آروم شدم

یکبارم انتقال دومم بتام رفت بالا بعد افت کرد

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی عزیزمبنظرتون تغذیه واقعا تاثیر نداره؟منکه فعلا ادویه و گرمیجات حذف کردم

والا من خیلی رعایت نکردم از دفعه های پیش بیشتر ولی اینکه کلا گرمیجاتو حذف نکردم یکم میخورم 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...