2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7108370 بازدید | 689256 پست
اینقدیه مدت قبل فهمیدن تومور درگیرهموگلبینم شدم خسته شدم بهم گفتن سرطان خون داری و...

عزیزم انشاءالله خداشفات بده🙏🙏سابقه سرطان داشتین توخانواده؟آخه هموگلوبین یکم بالاست زیادنیس ک . کاش هم ی آزمایشگاه دیگ تکرارمیکردی هم دکترتو عوض میکردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شروع چله ی دعای سریع الاجابه امام علی سه شنبه 13رجب 1446=25دی 403اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْم ...

قربون قلب مهربونت بشم عزیزدلم انشاءالله حاجت روایی خودت ب زودی منم برای توخوندم گلم انشالله خداقبول کنه ازم🙏🙏❤️‍🔥❤️‍🔥

شاید بارداری عزیزم. آمپول رشد دکترت امتحان کرده

نه عزیزم الان پریودم که ....منظورم اینه که به لطف 

داروهای ای وی اف پریودم دیگه به هم ریخته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ماکروآدنوم ان شاءالله گلم قبلامیکرو بودالان ماکروشده امادارن کنترل میکنن خیلی نزدیک بیناییمه

سلام عزیزم 

آدنوم که خطرناک نیست گلم چرا غصه میخوری ؟ منم دارم ولی مگه بعدا بزرگ هم میشه ؟ آخه دکتر گفت بزرگ نمیشه همونقدری که هست میمونه 

شما قبلا کی ام آر آی دادی که میکرو بود بعدش چه‌مدت بعد اون دوباره ام آر آی دادی دیدی بزرگتر شده؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شروع چله ی دعای سریع الاجابه امام علی سه شنبه 13رجب 1446=25دی 403اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْم ...

خدا خیرت بده عزیزم هزاران بار برکتش برگرده ب خودت و زندگیت الهی حاجت روایی تو ببینیم خییییلی زود 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلکم. خدا نکنه عزیزم خدا حفظش کنه انشالله دامادیش من دیگه قسمت نشد مادر بشم بچه های قدیمی خیلی ...

ممنونم عزیزم. الهی آمین

چرا؟ درمان رو ادامه میدی یا ول کردی؟ 

تو باید خیلی امیدوار باشی چون یه بار آزمایشت مثبت شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی عزیزم❤️‍🔥 مامان شدن سخته دیگ ولی شیرینیش بیشتره انشاءالله ک مثبت میشی دردا یادت میره

فدات مهربوووون🫂🫂🫂🫂🥹🥹🥹🥹💋💋💋😔😔

بحق این روز عزیز خدا دل هممون رو شاد کنه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...