2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064009 بازدید | 685727 پست
خب پس این فکرا چیه ،شما اول برو یکبار پانکچر بشو بعد فاز منفی به خودت بده آخه تو پانکچره که کیفیت مع ...

واس ای یو ای که میرفتم و دوره های قبلش که سینال و لتروزول یا کلومیفن میدادن هر بار میگفتن تخمدان جواب نداد

منم یه علائمی میبینم که نگرانم

من خشکی شدید واژن دارم 

واس همین همش میترسم تخمک بدرد بخور نداشته باشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم .....منم دقیقا عین خودت فکر میکنم ....البته در مورد خودم و همیشه میگم اگه تجربه الآنم داشتم ...

اوکی عزيزم،  البته کسی که تخمک اهدایی میگیرن یه سری آزمایشات میگیرن منم به بیماری‌های وراثتی فکر کردم ولی به این نتیجه گرفتم مگه خودم خبر دارم  کل پیشینم کامل سالمن یا مثلا همه اطرافیانم راحت بچه دارن فقط منم ناباروری دارم مگه اینا درمورد خاندان خودم قابل پیش بینی بود ،خلاصه دیدمو اینطوری مثبت کردم،، ممنونم

یه دفعه تو جمعی بودم که نمیدونستن من ناباروری دارم تو اون جمع میگفتن حتی ای وی اف زن و مرد هم مشکل د ...

استم نا در صورتیه که خود مرد انجام بده. 

وقتی خانم برای آقا انجام بده استمنا نیست. 

از استرس دارم میمیرم خواب و خوراک ندارمیسره گریه میکنم میترسم

درکت میکنم عزيزم ولی با غصه هيچی درست نمیشه بخدا هممون اینجا کوه غمیم اکثرا چندین بار انتقال منفی و حتی سقط تجربه کردیم ولی تا نری دنبالش که چیزی درست نمیشه ،فرصت از دست نده ببین الان بری که نمیگن فردا بیا پانکچر باید آزمایش و کارهای دیگه انجام بدی حالا الان شروع کن تا سال بعد انشالله کارات درست بشه

اوکی عزيزم، البته کسی که تخمک اهدایی میگیرن یه سری آزمایشات میگیرن منم به بیماری‌های وراثتی فکر کرد ...

بله درسته گلم ....و اینکه من خیلیا رو دیدم که تخمک اهدایی گرفتن و خیلیم راضی بودن....منم دیدم کاملا مثبته و خوشحالم که یه همچین راه حلی هم هست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
استم نا در صورتیه که خود مرد انجام بده. وقتی خانم برای آقا انجام بده استمنا نیست.

هیچ تو ای وی اف آقا خودش هم انجام بده بازم مشکلی نیست چون تو بیشتر مراکز اصلا اتاقی برای خانم و آقا وجود نداره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من برداشتم اینه اگه یه مرکز از همون ابتدا بگه اهدایی بگیر یعنی تلاش نمیکنه که با تخمک خود ادم جنین ت ...

اولش از طرف آزمایش میگیرن بعدشم الان آدم بدون بیماری پیدا نمیشه، ، منم قبول دارم اگه تا حالا پانکچر نشده باشه میارزه که آدم شانسشو با تخمک خودش امتحان کنه ولی بنطر من بعد از چندبار پانکچر و تشکیل نشدن جنین بیان بگن بازم پانکچر شو اینم یعنی پول چاپیدن بدون توجه به نتیجه کار و سلامت جسمی و روحی بیمار

بیچاره ها از دنیا عقبن ....وگرنه تا ۲۰ ،۳۰ سال دیگه اصلا چیزی به اسم باردار شدن نیست .....جنین میذار ...

فقط خوشحالم که به هیچ کس نگفتم که مراکز ناباروری میرم ،حالا اینایی که گفتم همه تحصیلکرده و جون هستنا بعد نمونه دادن آقایون با روشنفکری مسخره میکنن ،، میدونی بیشتر از سرنوشت خودم دلگیر شدم ،، امروز همسرم میگفت دکتر آقایون باهاش بد صحبت کرده بخاطر اینکه اسم ویتامین ای و دی جابجا گفته ،آدم دلش میگیره از دکتر و ماما و منشی گرفته تا یه عده آدم عادی بد رفتار میکنن چرا باید گذرمون بیفته پیششون اخه

دلم سکست قلب تودلیم وایساد کاش قلب منم وایساد توان تحمل این دردو ندارم😭😭😭😭😭

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام عزیزم انشالا حاجت روا باشی میشه منم تو لیستتون بگذاریدامید به خدا چهارشنبه برای بار سوم انتقال ...

انشالله مثبت بشی به حق خانم فاطمه زهرا 💚✨ انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره😆تیکرت خرابه😅

😂😂

برا ۱۰/۱۰ انومالی نوشت واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله مثبت بشی به حق خانم فاطمه زهرا 💚✨ انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم

فاطمه جونم دلم شکست قلبم تیکه تیکه شد 

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنونم عزیزم امیدارم حداقل دعای شما گیرا باشه خودم ک تا خالا هرچی نذر و نیاز کردم فایده نداشته

عزیزم درست میشه امیدت ب خدا باشه 

منم خیلی دعا کردم نشد ولی اینبار برام مثل معجزه بود

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40