2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064247 بازدید | 685743 پست
انشاله عزیزم به سلامتی بغلش کنی

❤️🫂

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من اول بارم بود سونو بیرون رفتم دکتر گفت ۶هفته ۴ روز برو ۱۰ روز دیگه بیا برای تشکیل قلب منم گفتم دکت ...

عزیز دلم نمیدونم چی بگم دلت آروم شه از خدا میخوام به حق دل شکسته ات خیلی زود برات جبران کنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اول بارم بود سونو بیرون رفتم دکتر گفت ۶هفته ۴ روز برو ۱۰ روز دیگه بیا برای تشکیل قلب منم گفتم دکت ...

من نه لک نه درد نه هیچی.۹ هفته رفتم سونو گف عالیه همه چی.۹ هفته و ۳ روز رفتم دکترم ک وقت بده برای آن تی  باز سونو شدم گف ایست قلبی.همون لحظه قلبم متوقف شد.خراب شدم.تازه سه روز بود به خانواده ها گفته بودیم.اینقدر درد کشیدم ...‌توب اتاق عمل برای کورتاژ فقط اشک میریختم ک بیهوشم کردن....این حس رو برای هیییچ زنی نمیخوام.اما چون دارو مصرف کردی بدنت آماده تر هست.سریع بعدش اقدام کن.ایشالله جای سوخته سبز میشه

من تخمک اهدایی گرفتم دوتا بچه دارم اونقدر واسم عزیزن ک اصلا احساس نمیکنم اهدایی بودن مهم اون 9 ماهیه ...

خداروشکر عزیزم،برای منم دعا کنید موافقت کنن تخمک اهدایی بگیرم چون تخمکام پوچن ،دوست دارم فقط یکی دیگه خدا بهم بچه سالم بده مطمئنم برای منم فرقی نمیکنه ،، الان که نظر شما و دوستان دیگه رو خوندم به تصمیمم مطمئن تر شدم آخه میدیدم همه یه واکنش بد به اهدایی دارم فکرمو مشغول کرده بود ممنون نظرتونو نوشتید

من تو این سالها به یه نتیجه رسیدم اینکه باید خودمون اطلاعاتمون رو ببریم بالا وقتی یه دارویی میدن دقی ...

بله عزيزم موافقم باهاتون مخصوصا که هرکدوم ما چندین بار این راه‌ها رو رفتیم و به بدن خودمون واقفتریم ،فقط مشکل اینجاست بعضی از دکترا به حرف آدم گوش میدن حداقل به بخشی از حرف آدم گوش میدن بعضی ها نه ،، من خودم هرچی به دکتر میگفتم گوش نمی‌کرد حتی دو بار به خاطر ضخامت کم انتقالم منفی شد و تو پرونده همه اطلاعات بود خودمم میگفتم بازم شیوه قدیم میرفت یا چند بار با گونال و سیکل لانگ پانکچر جنین نشده جرا بازم منو با همون شیوه باید وارد سیکل کنه ،،، خلاصه خیلی وقت بود از دکترم شاکی بودم فقط بابت جنین های فریز که داشتم امید داشتم معجزه بشه حالا دیگه دکترمو عوص کردم دیگه جنین ندارم به لطف دکتر اوت شدن هرچند کیفیت هم نداشتن ،،، دکتری که فکر کنه همه چی تمومه آدمو به قهقهرا میبره

من نه لک نه درد نه هیچی.۹ هفته رفتم سونو گف عالیه همه چی.۹ هفته و ۳ روز رفتم دکترم ک وقت بده برای آن ...

چقدر سقط بده منم پارسال همین موقع ها داشتم سقط میکردم آخر هم طبیعی سقط نشد کورتاژ کردم از اون موقع تا الان اون آدم سابق نشدم اشکم دم مشکمه

حتی اگ از بهزیستی هم بگیریم خیلی شیرینه ..وقتی گریه می‌کنه تو بغل تو اروم میشه ، وقتی دستتو با اون پ ...

من حتی قبل اینکه بدونم ناباروری دارمم خیلی دلم برای بچه‌ های بهزیستی میسوخت پیش خودم میگفتم ای کاش به جایی برسم از نطر مالی که چندتا بچه بهزیستی بیارم بزرگ کنم آخه وقتی آدم میبینه این بچه ها تشنه یه بغل کردن هستن دل آدم کباب میشه

اصلا معلوم نبود دودفعه قلب گفت ضربان عالی امروز گفت نداره ۷هته دو روز آخ بمیرم برای پلم طاقت ندارم و ...

متاسفم خیلی شرایط سختیه امیدوارم خدا بهت صبر بده 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
من نه لک نه درد نه هیچی.۹ هفته رفتم سونو گف عالیه همه چی.۹ هفته و ۳ روز رفتم دکترم ک وقت بده برای آن ...

خیلی سخته منم فقط یه هفته گفتم همه از آشنا وغریبه دوست فامیل یهویی پخش شد همه تبریک که بعد ۲۰سال فلانی بارداره الان واهمه دارم از روبه رو شدن با همه 

مامان از دیشب گریه میکنه کاش نمیدونست چرا داغش رو تازه کردم بعد فوت بابام به زور لبخند میزذد دوهفته از خوشحالی من هی میخندید شکر میگفت چرا دلش شکست 😭😭😭🥺🥺🥺

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بله عزيزم موافقم باهاتون مخصوصا که هرکدوم ما چندین بار این راه‌ها رو رفتیم و به بدن خودمون واقفتریم ...

الان کدوم مرکز میری با کدوم دکتر؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
چرا متوجه نمیشم چی میگی نکنه دستگاه دکترت خوب بوده دستگاه این سونوهه بدرد نمیخوره؟دوباره میرفتی خب پ ...

خب اول پیش خودش رفتم گفت ساک بارداری هست من ضربان رو نمبینم برو پیش متخصص رادیولوژی دقت اونا بهتر اونم اینطور گفت حالا بین آسمونو زمینم داروهامو قط کردم نه لک دارم نه درد گفت دوهفته دیگه یه جای دیگه دوباره تکرار کن اگر بازم قلب نبود بعد بهت دارو میدن برای سقط

از دیشب بیخود وبی جهت به خودم دلداری میدم میگم نکنه هنوز قلب تشکیل نشده زود اون دوبارم دکتر زنان اشتباه کرده دوهفته دیگه برم دکتر بگه قلب داره حالا اگر تا دوهفته دیگه سقط نشد خودبه خود پیش بهترین سونوگرافی شهر نوبت بگیرم برم الله اعلم 

دیروز دکتر رادیولوژی شاکی بود می‌گفت باید برای دقت بیشتر واژینال مینوشت حالا گیرم 

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چرا متوجه نمیشم چی میگی نکنه دستگاه دکترت خوب بوده دستگاه این سونوهه بدرد نمیخوره؟دوباره میرفتی خب پ ...

خب اول پیش خودش رفتم گفت ساک بارداری هست من ضربان رو نمبینم برو پیش متخصص رادیولوژی دقت اونا بهتر اونم اینطور گفت حالا بین آسمونو زمینم داروهامو قط کردم نه لک دارم نه درد گفت دوهفته دیگه یه جای دیگه دوباره تکرار کن اگر بازم قلب نبود بعد بهت دارو میدن برای سقط

از دیشب بیخود وبی جهت به خودم دلداری میدم میگم نکنه هنوز قلب تشکیل نشده زود اون دوبارم دکتر زنان اشتباه کرده دوهفته دیگه برم دکتر بگه قلب داره حالا اگر تا دوهفته دیگه سقط نشد خودبه خود پیش بهترین سونوگرافی شهر نوبت بگیرم برم الله اعلم 

دیروز دکتر رادیولوژی شاکی بود می‌گفت باید برای دقت بیشتر واژینال مینوشت حالا گیرم 

خداروشکر عزیزم،برای منم دعا کنید موافقت کنن تخمک اهدایی بگیرم چون تخمکام پوچن ،دوست دارم فقط یکی دیگ ...

میشه بگید کجا میخوای بری برای اهدایی از هزینه ومدت انتظارش خبر داری

آااااخ آاااخ🥺🥺😭😭😭 خدا صبر بده ب دلت. انگار داغ دو ماه پیشم تازه شد 😭

داغ نبینی گل همدردعزیز دلم آشوبه ویرونم کارم شده گریه نه خواب دارم نه خوراک فقط گریه 🥺😭🥺😭🥺😭

آخی عزیزم چشمام بارونی شد یاد حال و روز خودم افتادم گلم. کاملا درکت میکنم منم 4 بار سقط داشتم اول قل ...

چه امتحانی من چهار بار انتقال دادم خوب اگه نمیموند چرا داد از اول دلم خوش کرد برای دوماه ۲۰سال نمیدونستم بارداری چطوریه امسالم روش چرا خدایا گله دارم حسابی🥺🥺🥺🥺