2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042764 بازدید | 684270 پست
سلام بهش بگین توی ای وی اف خونریزی تقریبا طبیعی هست خیلی نگران نباشه ، خیلی ها حتی تا ماه هفتم هم خو ...

چشم. حتما میگم بهشون. خیر ببینی. دکتر ترسوندتش که گوشی باعث سقط میشه اصلا دست نمیگیره اینترنت که اصلا. دعا کنید نتیجه بگیره سقط مکرر هست. 

سلام عزیز دلم خوبی 🥹😍 دخملی خوبه وای یاد موقع انتقالت افتادم 😄 خدارو شکر که معجزه ی خدارو دیدیانش ...

سلام عزیزم 

خوبی 

شکرخدا خوبه 

خدا نعمت رو برام تموم کرده واقعا

از ته دلم برای همه تون اینروزا رو آرزو دارم 

انشالله مثبتی گلم این سری 

انشالله از همه تون اینجا فقط خبرای خوب بشنوم 

اره من سنم داره میره بالا شوهرم رو به زور راضی کردم یه بار دیگه شانسمون رو امتحان کنیم با اینکه میدونم خیلی اذیت داره خیلی هزینه داره و رفت و آمد و... ولی تک فرزندی هم خوب نیست ظلمه در حق خودمون و دخترم 

گناه داره تنها باشه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم خوبی 🥹😍 دخملی خوبه وای یاد موقع انتقالت افتادم 😄 خدارو شکر که معجزه ی خدارو دیدیانش ...

آره یادته چقدر من سرخوش بودم که حتی روز قبل انتقال یادم رفته بود امپول بزنم و میخواستن انتقالم رو کنسل کنند   

مقنعه هم برده بودم کلینیک که بعدش برم سرکار  حتی مرخصی هم نگرفته بودم  

اخه ما برگه جنین اهدایی هم داشتیم 

اینقدر ناامید بودم   ولی میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه 

خدا خواست و دقیقا آخرین جنین که من هیچ امیدی بهش نداشتم  حالا شده یه گل دختر     

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
چشم. حتما میگم بهشون. خیر ببینی. دکتر ترسوندتش که گوشی باعث سقط میشه اصلا دست نمیگیره اینترنت که اصل ...

شیاف رو هم اگه دکتر اجازه داد بهش مقعدی بزاره.

من خودم بارداری قبلیم تا ۳ ماه گوشی دستم نگرفتم ولی خوب من جنینم مشکل دیگه ای داشت و ازدستش دادم این دفعه برام دعا کنید بمونه

سلام خانما،من فک کنم قسمت نیست این ماه انتقال بدم🥺،امروز از خواب بیدار شدم گلودرد و کمی سرفه وبی حا ...

فکر میکنم سرماخوردگی مانع انتقال باشه. مگر خیلی شدید باشه

با دکترتون مشورت کنین اگر اوکی بود کنسل نکنین.

سلام خانما،من فک کنم قسمت نیست این ماه انتقال بدم🥺،امروز از خواب بیدار شدم گلودرد و کمی سرفه وبی حا ...

توکل ب خدا عزیزم. ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد. اگر هم دکتر کنسل کرد ناراحت نشو ب این فک کن که حتما خیر بوده و شاید جنینت هم از بین میرف خدای نکرده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره یادته چقدر من سرخوش بودم که حتی روز قبل انتقال یادم رفته بود امپول بزنم و میخواستن انتقالم رو کن ...

واااای مقنعه رو گفتین من تازه یادم افتاد😂😂😂 الهی هزاران بار شکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام من روز ده انتقالم علائم پریود دارم مثله هميشه نااميد شدم

عزیزم اصلااااا ب علایم داشتن و نداشتن فک نکن. می‌دونم خییییییلی سخته ولی سعی تو بکن که نه زیاد امیدوار بشی نه ناامید. من خودم یادم نیس چند انتقال بود اومدم اینجا گریه کردم ک مطمئنم دیگه فقط دارو جلوشو گرفته وگرنه پریود میشدم انقدددد ک درد داشتم. 

ان شالله برا شمام نشونه خیر باشه😍

2810