2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
فدات عزیزم انشالله ک بخوبی انتقال جفتمون جور بشه و نتیجه این همه تلاش شیرین باشه برامون باشه گلم حتم ...

دورت بگردم مهربونم لطف میکنی عزیزدلم انشاءالله ماهم این روزای خوشو می‌بینیم. منم همیشه دعاگوهمتون هستم. ان‌شاءالله بهتریناسرراهت قراربگیره نازنینم❤️‍🔥🥰🥰❤️‍🔥

ممنون ازت فعلا بستریع منم مرخص شدم اومدم‌پیشش امروز افت نکرده قندش آزمایشاهمه سالم بود دوبار میگیرن ...

الهی هزاربارشکر.انشاالله فردامرخص میکنن. تنش همیشه سلامت باشه زیرسایه صاحب الزمان🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون ازت فعلا بستریع منم مرخص شدم اومدم‌پیشش امروز افت نکرده قندش آزمایشاهمه سالم بود دوبار میگیرن ...

الهی هزاربارشکر.انشاالله فردامرخص میکنن. تنش همیشه سلامت باشه زیرسایه صاحب الزمان🙏

دورت بگردم مهربونم لطف میکنی عزیزدلم انشاءالله ماهم این روزای خوشو می‌بینیم. منم همیشه دعاگوهمتون هس ...

انشالله عزیزم 🙏🙏🙏امیدوارم ب زودی روزایی بیاد ک از خوشی هزار بار هی بگی خدایا شکرت ک منم مامان شدم 🫂🌹

سلام صبح همگی دوستان بخیر شادی. برا حساب کردن سن. بارداری با ای وی اف چطور حساب میشه. آخه دوستم که درموردش قبلا براتون نوشتم. میگن سیکل پریودشون 27 روزه هست و. دقیقا روز 27 پربود میشن. حالا بخاطر اینکه ضخامت رحم بالا نمی فته دکتر اینقدر طولش داده تا رسیده 23 سیکلش و براش انتقال داده. ینی چند روز مونده به موعد پریودش.جنینش 5 روزه بوده. فک کنم. مثلا اگه امروز 17 روز ازانتقال شون گذشته. سن بارداری شون چقدره.؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. التماس دعا دارن ازهمگی. 

خوب پس چون دکترتم گفته خوب میتونی بری آزمایش. جنین 24ساعت اول بارورمیشه روز تخمک گذاری چن روز بعدهم ...

مرسی قشنگم ♥️ 🥹

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم عزیزم. این دختر همش تو رختخواب فقط برا سرویس و غذا بلند میشه. بازم خونریزی میکنه. چون سقط مکر ...

سلام بهش بگین توی ای وی اف خونریزی تقریبا طبیعی هست خیلی نگران نباشه ، خیلی ها حتی تا ماه هفتم هم خونریزی دارن، بگید سوره حجرات و فجر و بینه رو بخونه با صلوات حضرت زهرا، نشاسته یک قاشق توی آب سرد بریزه هر روز بخوره، دستشويي فرنگی باشه، به آب پز یا مربای به بخوره، بادام بخوره، 

سلام  دوستان

منم دوباره برگشتم به این تاپیک 

چون یه مدت دوباره با شوهرم حرف زدم و راضیش کردم که اگه خدا بخواد دوباره از برج دیگه برم تو پروسه میکرو

هیچ جنینی ندارم متاسفانه 

هر 8تا جنین رو تو پروسه قبلی انتقال دادم که ثمره اش شد یه دختر کوچولو  

و حالا دوباره میخوام چون سنمون بالا هست و شوهرم هم اسپرمش ضعیفه 

دوباره برم برای تخمک کشی 

البته تا برم دکتر و آزمایشهایی که مینویسن انجام بدم و... میدونم کلی زمان میبره 

ولی امید بخدا

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
سلام دوستانمنم دوباره برگشتم به این تاپیک چون یه مدت دوباره با شوهرم حرف زدم و راضیش کردم که اگه خد ...

سلام عزیز دلم خوبی 🥹😍 دخملی خوبه 

وای یاد موقع انتقالت افتادم 😄 خدارو شکر که معجزه ی خدارو دیدی

انشالله به زودی برای دختر قشنگت خواهر برادر بیاری

من تازه iui کردم جوابش یک هفته دیگه میاد

به شوهرم میگم انشالله مثبت باشم بچم دوساله شد میرم اقدام میکنم برای دومی🥹😄

انقد این چند سال اذیت شدیم برای بچه دلم میخواد ۷.۸ تا داشته باشم 😍😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانما،من فک کنم قسمت نیست این ماه انتقال بدم🥺،امروز از خواب بیدار شدم گلودرد و کمی سرفه وبی حالم،فک کنم سرما خوردم😭احتمالا فردا برم دکتر سیکلمو کنسل کنه😔

2810