2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
از دکتر بپرس. من ملاتونین هم میخوردم گاهی که اونم دیگه نخوردم

دکتر ک گف آلپرازولام هم میتونم بخورم ولی خودم دلم ی حوریه. 

باشه عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

چقدر این راه سخته من اگه دکتر بگه ivfخودم میکشم چون تحمل این همه سختی ندارم یا منفی شدن دوسال تلاش دکتر انگار هیچ فقط دارم میرم میام انگار نه انگار از راه دور میرم دکتر دیگه خسته شدم دوست دارم ولش کنم شاید خدا اونطور نگاه کنه ولی وقتی ببینه خیلی داریم تلاش می‌کنیم هی مارو دور تر میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر این راه سخته من اگه دکتر بگه ivfخودم میکشم چون تحمل این همه سختی ندارم یا منفی شدن دوسال تلاش د ...

ببین مثل من نکن، پنج سال مقاومت کردم تا فقط آی وی اف نکنم، ولی درنهایت مجبور شدم اینکارو بکنم، اشتباه کردم زودتر انجامش ندادم

البته همسرم میگه همینکه چه زمانی چیکار میکنیم هم دست خداست ولی از نظر من اشتباه کردم زمان از دست دادم

سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

سلام عزیزم،مبارک باشه😍،بعد از چند وقت اومدم تاپیک خیلی خیلی خوشحال شدم مثبت شدی،انشاالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو به سلامت دنیا بیاری😍😘 من آی وی افو ول کرده بودم دیگه انگیزه نداشتم دوباره شروع کنم با وجود اینکه ۵ تا جنین داشتم،الان دیدم مثبت شدی انگیزه گرفتم،شما این سری چیکار کردی که مثبت شدی؟ سرم آی وی آی جی زدی؟ 

همون بلای سری پیش دوباره سرم داره میاد😭😭😭به خونریزی افتادمتماس گرفتم و گفتن شیاف پروژسترون مقعدی ...

بگو ک برات امپول پروژسترون هم بنویسن.البته دوزشو دکتر تعین کنه.من ک لکه وخون دیدم دکتر گفت امپولاتو دوتاشون بکن..

چون هر شب یدونه میزدم.دیگه از لحظه لک و خون دوتا میزدمتا دو سه هفته لکه بینی داشتم

چقدر این راه سخته من اگه دکتر بگه ivfخودم میکشم چون تحمل این همه سختی ندارم یا منفی شدن دوسال تلاش د ...

منم اول بار که دکترا گفتن آی وی اف مقاومت کردم که هنوز وقتم خودمو بستم به دارو و دعا چله با اینکه هیج اعتقادی ندارم

تا ۲۹سالگی رفتم دنبال ای وی اف و تو ۳۴ سالم مثبت شدم اگه از اول میرفتم الان بچم ده سال بیشتر داشت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام عزیزم کاملا میفهممت. منم همون اول ک دکترا بهم گفتن ivf، نمی‌تونستم قبول کنم. کلی گارد گرفتم مقابلش. 

ولی الان بشددددت پشیمونم. من ۵ سال عمرمو الکی ازین مطب به اون مطب گذروندم . و هیچ نتیجه ای نگرفتم. بعداً که به توصیه و تشویق دوستم وارد مسیر ivf شدم واقعا ناراحت شدم که چرا الکی ۵ سال عمرمو تلف کردم. شاید وقتی سنم یکم پایین تر بود راحتتر جواب می‌گرفتم. نمی‌دونم البته همه چیز دست خداست .

با اینکه می‌دونم سخته ولی اگر میتونی این راه رو هم امتحان کن، شاید زودتر ب نتیجه رسیدی عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همون بلای سری پیش دوباره سرم داره میاد😭😭😭به خونریزی افتادمتماس گرفتم و گفتن شیاف پروژسترون مقعدی ...

تا وقت دکترت استراحت کامل باش نمیخام بهت استرس بدم یکی بود تو مرکز مثل تو بود یکی از قل ها ضعیف بود گفتن اون دفع شده الان پسرش دو سه روز دیگه به دنیا میاد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم،مبارک باشه😍،بعد از چند وقت اومدم تاپیک خیلی خیلی خوشحال شدم مثبت شدی،انشاالله بارداری را ...

قربووونت بگیرم عزیزم😘😘❤️

الهی شکر ان شاالله خدا چشم و دلت رو این دفعه روشن کنه😍

من نه هرچند دوباره با دکتر زرنانی ویزیت شدم قبل انتقال که اگر لازمه سرم بده بهم ولی بازم نداد. برا ضخامت رحمم که همیشه کم بود آمپول رشد نوشت . تنها تغییری ک این انتقال داشتم فقط همین آمپول رشد + پچ استرادیول بود که با هم استفاده کردم  که شکر خدا ضخامت رو حل کرد. مورد بعدی هم این بود که هر سری یا پردنیزولون داشتم یا تاکرولیموس. که دیدم یکی از بچه ها هردو رو داشت و مثبت شده بود ،منم دلم و زدم به دریا و سرخود هردو رو استفاده کردم😥

غیر از این ها تغییر خاص یا برنامه غذایی و..‌ نداشتم هیچی. بر خلاف دفعات پیش ک خودمو میکشتم این دفعه ادویه و غذا و... رو اهمیتی ندادم. از طرفی چون جنین ها هم ۴ سلولی بودن و یکم خب پایین تر از قبلیا بودن چندان امیدی هم نداشتم بهشون.

فقط تمام تلاشم و کردم بسپارم بخدا و دهنمو آروم کنم. دغدغه منفی شدن و... رو نداشتم دیگه. 

آهان از ی ماه قبل هم تو خونه ورزش میکردم اونم نه زیاد در حد ده دقیقه ی ربع که باعث شد ۳ کیلو حدودا کم کنم. نمی‌دونم اینا تاثیری داشتن یا نه. احساس میکنم فقط و فقط خواست خدا بود .

دعا کن دلخوشی منم زود تموم نشه🥺😘😘

تا وقت دکترت استراحت کامل باش نمیخام بهت استرس بدم یکی بود تو مرکز مثل تو بود یکی از قل ها ضعیف بود ...

مرسی عزیزم از پیام دلگرم کننده ت

استرس دیگه ندارم ولی خب غمگینم شدید چون خودم میدونم داره چه اتفاقی میفته و تنها امیدم همین حرفی هس که شما زدید

انشالله که یکیش حداقل بمونه برام...

منم اول بار که دکترا گفتن آی وی اف مقاومت کردم که هنوز وقتم خودمو بستم به دارو و دعا چله با اینکه هی ...

من عکس رنگی انجام دادم گفت لوله هات بازه ولی دور لوله چسبندگی خفیف داری و شوهرمم موفولوژی ۲ هست بنظرت برم ivfمستقیم یا با داروهای مشکلم حل میشه

2810