2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042991 بازدید | 684279 پست
ان شاالله ❤️ 😘

تبریک میگم قشنگم 😍 

ببخشید زودتر پیام ندادم خودم سونو شدم سرم تو گوشی نبود

الهی شکر انشالله بارداری سالمی و راحتی رو داشته باشی🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان یک دکتری میگفت ریزش مو فعلی ممکنه نتیجه مشکلات چند ماه پیش مثل استرس و ... باشه همون موقعی ...

اهان ممنونم ازت مهربون

دروغ نگم فکر کنم ریزشم از iui قبلی شروع شد🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید برای داروهای هورمونی باشهچون به منم آمپول میکرورلین زدن خیلی قوی بود و تخمدان هام رو خاموش کرد ...

عه شایدم عوارض امپول حساسیت باشه ...

ممنونم ازت قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهان ممنونم ازت مهربوندروغ نگم فکر کنم ریزشم از iui قبلی شروع شد🥲

احتمالا از استرس باشه چون همه آزمایشها نرمال هستن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

الهی شکر، خوش خبر باشین❤️❤️ان شالله که دوران بارداری خوبی پیش روتون باشه و نهایتا ختم بشه به یکی یا دوتا نی نی خوشگل که میان بغل مامانشون😍😍

تبریک میگم قشنگم 😍 ببخشید زودتر پیام ندادم خودم سونو شدم سرم تو گوشی نبودالهی شکر انشالله بارداری س ...

قربونت برم عزیز دلم😘❤️ چ خبر از خودت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی شکر، خوش خبر باشین❤️❤️ان شالله که دوران بارداری خوبی پیش روتون باشه و نهایتا ختم بشه به یکی یا ...

😘😘❤️ همچنین عزیزم ❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز چهاردهمبه نیت حاجت روایی:@favali ۱- leila19 ...

جانیمسان باجیم حاجت روا باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

شکر خدا قشنگم بارداری سالمی داشته باشی عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم انشاالله ب زودی میای خبرخوشتومیدی هممونو خوشحال میکنی انشاءالله مثبتی تاپیک همین روال شاد ...

ایشالله همینجوری میشه

به امید خدا همه ش شادی باشه تو تاپیک

مرحله به مرحله ش استرسه

از شروع سیکل، چند تا تخمک میشه، چند تا جنین میشه، کیفیت شون چیه، اندومتر خوب رشد کنه، بعدم اون دو هفته انتظار که به نظر من یک قرن طول میکشه، و فاصله ازمایش تا دیدن جوابش که تپش قلب و استرس خفه مون میکنه، من فکر میکنم توان دیدن جواب رو این دفعه ندارم، باورتون میشه الان بهش فکر میکنم حالم بد میشه

تازه بعد همه ی اینا مثبت که بشیم استرس دو برابر شدن بتا

بعد سونو که ساک و کیسه زرده ببینن، جنین ببینن، بعد قلب تشکیل شه و …

من که همون یه دفعه مثبتی که داشتم، از مثبت شدن تا زمان سونو دو هفته ای فاصله داشت، روی ابرا بودم، باهاش حرف میزدم، ته دلم استرس داشتم ولی اصلا فکر نمیکردم خارج از رحمی باشه

روز سونو بدترین روزم شد، بعدم تو بیمارستان که قلبش هم میزد با تمام وجودم گریه میکردم، خیلی سخت بود بعد اون همه تلاش و حالا که امیدوار و خوشحال بودم اونجوری شه

گذشت ولی سخت

سر درددلم باز شد😔

ایشالله خدا جواب صبوری و تلاش همه مون رو بده

ایشالله همینجوری میشهبه امید خدا همه ش شادی باشه تو تاپیکمرحله به مرحله ش استرسهاز شروع سیکل، چند تا ...

ان شاالله ان شالله.

منم۴  بار طبیعی و ۱ بار با انتقال این مسیرو رفتم. این دفعه هم میشه باز ۶ ام که امیدوارم تهشم خوش باشه.

وقتی از بیمارستان گفتی یاد اون روزای خودم افتادم😭 خییییلی سخته واقعا. و با تمام وجود مطمئنم جواب این صبوری تونو میگیرین. همه مون😍😭

بچه ها قدیم(سالهای ۹۵ اینا)، یه کلوب اعضا بود که صحبت میکردیم اونجاهنوز هم همچین فضایی هست؟من هر چی ...

عزيزم خيلي سختي كشيدي، الي جون هم چند تا خارج رحمي داشت، من يادمه ولي خداروشكر ادامه دادن، و الحمدالله نتيجه گرفتن

ايشالله شما هم نتيجه ميگيريد

2810