2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042932 بازدید | 684276 پست
خدلردشکر خیلی خوب داره میره بالاانشاالله ۱۵۰۰ بشه ساک رو میبینن و بعدش جنین و قلب و ...همه مراحل رو ...

ان شاالله ❤️ 😘 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از دست این پروسه آی وی اف که هم بتا بالاش استرس داره هم پایین.همه میگن مهم دوبرابر شدنه ولی چه میدون ...

آره واقعا😅

کی ان شالله میری سونو؟ من جای شما بودم الان جلو سونوگرافی بودم😅 اندازه سرسوزنی نگران نباش. شایدم دو قلوان😍 یکی از بچه ها الان میگف بتاش ۲۳ هزار بود و تک قلو. اینام هست. هر چی که باشه ان شاالله سر موقع صحیح و سلامت بغلش بگیری😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بتای اولم ۲۳۸۰ بودبتا الان ۵۷۱۰سرچ که میزنم نوشته ممکنه و احتمال داره مول باشه یا خارج رحمی

نه بابا معقول بالا رفته دیگه. نت رو ول کن کلا. الان تو نت برا هر علایمی بزنی دور از جون ی سرطان میچسبونن ب آدم. 

ما چاره ای نداریم جز اعتماد به دکترا.میگه سه شنبه بری برا سونو باید بری دیگه😂ایشالا سه شنبه میری و ...

ان شالله ان شالله 😭😍❤️

آره واقعا😅کی ان شالله میری سونو؟ من جای شما بودم الان جلو سونوگرافی بودم😅 اندازه سرسوزنی نگران نبا ...

با بدبختی از کلینیک ابن سینا برا فردا وقت گرفتم.استرسم بیشتر روی  مول و خارج رحمی هس

آلا سن جنین رو تو میدونی چجوری محاسبه میکنن؟

الان مثلا من بلاست انتقال دادم و هفده روز از انتقال میگذره چجوری محاسبه میشه که هفته چندم محسوب میشه

یکی میگفت ۱۴ + تعداد روز انتقال + سن جنین ، درسته ؟ 

از دست این پروسه آی وی اف که هم بتا بالاش استرس داره هم پایین.همه میگن مهم دوبرابر شدنه ولی چه میدون ...

حداقل ۱.۵ تا ۲ برابر

الان شما بری دکتر راحت سونو میکنه و ساک و کیسه زرده رو میبینه

سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

الحمدالله رب العالمین

خدا رو هزاران بار برات شکر میگم فاطمه جان بالاخره جواب صبوری و قوی بودنت رو گرفتی

خیلیییی مبارکت باشه عزیزم

دیگه لطفا استرس رو کنار بزار و فقط به خودت و آرامشت و سلامت نی نی فک کن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بتای اولم ۲۳۸۰ بودبتا الان ۵۷۱۰سرچ که میزنم نوشته ممکنه و احتمال داره مول باشه یا خارج رحمی

عزیزم لطفا سرچ نکن فکر بدهم نکن 

ماشالا خیلی خوبه بتات و ممکنه دوقلو باشه 

آخه همه آرزو دارن یه همچین عددهای بتایی رو ببینم تو چرا باید براش نگران باش

مبارکت باشه الهی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم لطفا سرچ نکن فکر بدهم نکن ماشالا خیلی خوبه بتات و ممکنه دوقلو باشه آخه همه آرزو دارن یه همچین ...

میدونم عزیزم

آخه تو تجربه قبلیم هم عدد بتای اولم ۸۲۰ بود و خوب بود

برا همین زیاد به بتا دقت نمیکنم

ایشالا دعا کن برام که فردا برم سونو و همه چیز خوب پیش بره

با بدبختی از کلینیک ابن سینا برا فردا وقت گرفتم.استرسم بیشتر روی مول و خارج رحمی هسآلا سن جنین رو ت ...

میفهمم نگرانیتو ولی همین موردایی که بتاشون بالا بوده و هیچ مشکلی رو نداشتن ب یادت بیار. ببین به عنوان کسی ک ۳ بار خارج رحمی شدم میگم، خارج رحمی درد وحشتنااااااک یک طرفه داره ، خونریزی یا لکه بینی داره، درد کتف یا شونه داره و.... وقتی هیچ کدوم نداری دلت و خیالت راحت باشه عزیزم. اصلااا بهشون فک نکن.

مطمئنم فردا با خبر خوشش میای😍

تا وقتی یادم بیفته برا آرامش دلت صلوات میفرستم

میفهمم نگرانیتو ولی همین موردایی که بتاشون بالا بوده و هیچ مشکلی رو نداشتن ب یادت بیار. ببین به عنوا ...

مرسی عزیزم حتما میام خبرش رو میدم بهتون، ایشالا توام سه شنبه دست پر بیای بیرون و حسابی خوشحالمون کنی 

الحمدالله رب العالمینخدا رو هزاران بار برات شکر میگم فاطمه جان بالاخره جواب صبوری و قوی بودنت رو گرف ...

قربونت برم نهال جون😘❤️ چشم. 

یادم میاد روزایی ک فک میکردم دیگه دنیا برام تنگ شده فک میکردم هیچ وقت نمیشه که نمیشه. ولی لطف خدا بالاتر از این حرفهاست.

می‌دونم خییییییلی زود شما و همه دوستایی که از قدیم اینجا داشتم که خیلیاشون دیگه نمیان، میاین ی پیام می‌ذارین و از معجزه خدا میگین😍 شما، نیلو، سروسهی، پروانه، مهربان،ثمین و.....

شما میدونی سن بارداری رو تو ای وی اف چجوری حساب میکنن ؟

آهان راستی سن رو پرسیدی منم نمی‌دونم 

2810