2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
اره 2 ماهی هست که دیابت گرفتم انسولین میزنمخدا حفظ کنه دختر خوشگلت رو زیر سایه شما بزرگ بشه35 هفته و ...

عزیزم انسولین راحت پیدا میشه ؟ اینکه میگن کمیابه پیدا نمیشه درسته ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای نه من اصلا استرسی نیستم هم ب ۶ میخورم روزانه ، هم هفته ای ب ۱۲ یا ب کمپلکس میزنمتیروئید هم نرمال ...

فاطمه جان یک دکتری میگفت ریزش مو فعلی ممکنه نتیجه مشکلات چند ماه پیش مثل استرس و ... باشه همون موقعی که مثلا استرس داشتی موت نمیریزه بعدش این اتفاق میافته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.

بی نهاااااااایت ممنونم از دعاهای خیرتون❤️❤️😘😘

الهی که پشت سر هم خبرای مثبت شدناتون رو بذارید به حق صاحب الزمان عج 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلامحالتون چطورهچخبرا

سلام عزیزم .شکر خدا بد نیستم شما چطورین ؟ خبر خاصی که نیست درگیر دکتر و گذران زندگی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

سلام عزیزم

خداروشکر.

قلب ما هم با تو میاد تو دهنمون😁

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزمخداروشکر.قلب ما هم با تو میاد تو دهنمون😁

قربونتون برم. شرمنده همتون هستم😘❤️

خیلی آروم بودما ولی این چند دقیقه تا برم جوابو ببینم تو سایت پدرم دراومد😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

ای جاااان مبارکت باشه عزیزممممم 😍😍😍😍

ایشالا خیلی زود صدا قلبش رو بشنوی 

کی باید بری سونو

قربونتون برم. شرمنده همتون هستم😘❤️خیلی آروم بودما ولی این چند دقیقه تا برم جوابو ببینم تو سایت پدرم ...

دشمنت شرمنده عزیزم. من دوست دارم خوشحالی همه ی منتظرا رو ببینم و کیف کنم.

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ای جاااان مبارکت باشه عزیزممممم 😍😍😍😍ایشالا خیلی زود صدا قلبش رو بشنوی کی باید بری سونو

قربوووونت برم 😭😭ان شالله 

دکتر گف سه شنبه برم. ولی بنظرم سه شنبه خیلی زوده آخه با این بتا بعید می‌دونم چیزی دیده بشه.

شما چ خبر جواب رو گرفتی؟

خدلردشکر خیلی خوب داره میره بالا

انشاالله ۱۵۰۰ بشه ساک رو میبینن و بعدش جنین و قلب و ...

همه مراحل رو به سلامتی و دل خوش بگذرونی

قربوووونت برم 😭😭ان شالله دکتر گف سه شنبه برم. ولی بنظرم سه شنبه خیلی زوده آخه با این بتا بعید می‌د ...

از دست این پروسه آی وی اف که هم بتا بالاش استرس داره هم پایین.همه میگن مهم دوبرابر شدنه ولی چه میدونن از فکرهای تو مغز ما

جواب من یه ربع پیش اومد ۵۷۱۰

استرس تمام وجودمو گرفته چرا انقد زیاده و چرا انقد بیشتر از رنج بالا میره 😔😔

ممنون آتی جون. آره واقعا ب منم ازروی ظاهر گف کم خونی داری شایدرنگ صورتم غلط اندازه🥴

پلک پایینت رو بکش .داخل چشم پشت اون قسمت که مدادچشم میکشی رنگش اگر قرمز و صورتی پررنگ باشه یعنی میزان خونت خوبه

اگر کمرنگ باشه کم خونی. 

وای نه من اصلا استرسی نیستم هم ب ۶ میخورم روزانه ، هم هفته ای ب ۱۲ یا ب کمپلکس میزنمتیروئید هم نرمال ...

شاید برای داروهای هورمونی باشه

چون به منم آمپول میکرورلین زدن خیلی قوی بود و تخمدان هام رو خاموش کرد و هورمون هام رو بهم ریخت. رفتم دکتر پوست و مو، گفت از اثرات غیر مستقیم اون آمپول هست جلوسرم خالی شده بود. اثر آمپول که ازبدنم رفت خوب شدم

قربوووونت برم 😭😭ان شالله دکتر گف سه شنبه برم. ولی بنظرم سه شنبه خیلی زوده آخه با این بتا بعید می‌د ...

ما چاره ای نداریم جز اعتماد به دکترا.میگه سه شنبه بری برا سونو باید بری دیگه😂

ایشالا سه شنبه میری و ساک رو میبینی و یه مرحله دیگه خیالت راحت میشه عزیزم

2810