2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست

سلام خانمای گل 

من سونو ان تی که دادم سرویکسم ۳۲ بود دوهفته بعد تکرار کردم ۲۶ بود که همون روز دکترم گفت سونو واژینالم انجام بده که ۴۱ بود خیلی سردرگم شدم دکترم گفت خوبه ولی از استرس انقد حالم بدشد که سرکلاژ شدم بعد عمل سرویکسم ۲۷ بود.

الانم ۵ ۶ روزه ازش میگذره بی نهایتتتتت استرس زایمان زودرس دارم خیلی میترسم یعنی سالم میاد بغلم الان ۴ ماهه استراحت مطلقم  روزی ۳تا امپول و ویار خیلی بد واقعا بهم سخت میگذره بخاطر بچه و بغل کردنش دارم تحمل میکنم توروخدا دعام کنین اینبار بلایی سر بچم بیاد خودمم دق مرگ میشم از بس تو فکرم تمام تمرکزم رو شکم و طول سرویکسه خستم از حالم خستم از اینروزا. از اول گفتم خدایا اگه به صلاحمه مثبتشه😔 دیگه طاقت تکرار اون اتفاق بدو ندارم اطرافیانمم افسرده کردم با حالم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام خانمای گل من سونو ان تی که دادم سرویکسم ۳۲ بود دوهفته بعد تکرار کردم ۲۶ بود که همون روز دکترم گ ...

الهی بگردم

نگران نباش. انشاالله خدا مراقب خودتو و دختر گلت هست

همچنان استراحت کن.من در این مورد اطلاعی ندارم که کمکت کنم.

سونو ان تی همون غربالگری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردمنگران نباش. انشاالله خدا مراقب خودتو و دختر گلت هستهمچنان استراحت کن.من در این مورد اطلاعی ...

فداتشم🥺❤️ بله غربالگری اول اصلا به اینچیزا اهمیت نمیدانم چون پارسال زایمان زودرس داشتم همش برام مرور میشه میترسم اینم زایمان زودرس شم ولی پارسال سرکلاژ نیودم خدایا چرا باید سختی کشید حالا کسی که نمیخواد و ناشکره به راحتی  حامله میشه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

امیدوارم مشکلت ب زودی مرتفع بشه پیش دکتر دیگه ای نرفتی؟؟

قربونت برم همچنین ❤️‍🔥2تادکترعوض کردم یکیشون ب دکتراقصی ارجاع دادن 11مهرنوبت دادن دکتر سفره. ی نوبت 17این ماه بادکترعلیرضایی گرفتم توکل بخدا

اووو چقدر دیر وقت دادن امیدوارم دکتر علیرضایی بتونه مشکلتون رو تشخیص بده و نیازی به ویزیت دکتر اقصی ...

قربونت برم خودمم میگم کاش دکترعلیرضایی بتونه مشکل وحل کنه. آخه دکتراقصی سفره اون موقع میاد. والاهنوز ب روماتولوژی نگفتم آخه هنوزنوبتم نیست برم ببینم واسه 17این ماه نوبت دارن صب برم روماتولوژی 1ونیم هم نوبت دکترعلیرضایی خیلی خوب میشه اگ بشه ولی نوبتازودپرمیشه

سلام خانمای گل من سونو ان تی که دادم سرویکسم ۳۲ بود دوهفته بعد تکرار کردم ۲۶ بود که همون روز دکترم گ ...

بهارجونم سرکلاژکردی نگران نباش عزیزدلم استرس واسه نینی خوب نیستا خودت ک بهترمیدونی گلم توسعی کن استراحتتو داشته باشی انشاءالله سالم وسلامت بغل میگیریش عزیزم دکترت نگف این همه اختلاف واسه چیه؟ 

بهارجونم سرکلاژکردی نگران نباش عزیزدلم استرس واسه نینی خوب نیستا خودت ک بهترمیدونی گلم توسعی کن استر ...

وای اصلا حالم خوب نیست دست خودم نیست نه دکترم هیچی نگف دیگه سرکلاژ کرد همیشه دلداریم میده ولی میگم نکنه سرویکس کم وکمترشه 🥺🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم🥺❤️ بله غربالگری اول اصلا به اینچیزا اهمیت نمیدانم چون پارسال زایمان زودرس داشتم همش برام مرو ...

بهارجان انشاءالله ب وقتش زایمان میکنی عزیزم یکم آروم باش دختر قرارنیست ک مثه پارسال بشه 4ماه و تموم کردی؟ 

2810