2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
ممنون عزیزم انشاالله سال دیگه همین موقع فرشته نازت بغلت باشه

مرسی عزیزم .ان شالله امیدوارم 🥺😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم. یکمم نداریم ژنشو😆یکم چاقی دیگ خوبه.نینی ومیدی همسرگرامیتون نگه میداره 😜عزیزم واسه من پ ...

خدا رو شکر که راضی بودین و همه چیز عالی پیش رفته .ان شاالله دفعه بعدی فقط برای زایمان تشریف ببرین بیمارستان 🤲🤲❣️  ان شاالله حامله میشی تپل میشی و برات تپلی میمونه 😃 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دورت بگردم انشاءالله خداازدهنت بشنوه بتونن کاری کنن. چرا اونجام نوبت گرفتم اون 11مهره دکتراقصی رفته ...

اووو چقدر دیر وقت دادن امیدوارم دکتر علیرضایی بتونه مشکلتون رو تشخیص بده و نیازی به ویزیت دکتر اقصی نداشته باشین .راستی با دکتر روماتولوژتون مشورت کردین و این مشکل  رو مطرح کردین ببینین چی میگه  ؟ 

سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

خیلی خیلی متاسفم و ناراحت شدم قشنگ حستون رو درک میکنم خیلی سخته 🥹 خدا به دلت آرامش بده و خیلی زود نتیجه بگیرین 

سلام اینجا کسی قبل ار انتقال سرم ای وی جی زده؟ عوارض داره؟

من زدم.

هیچ عوارضی نداشت خیلی هم سرحال شده بودم اتفاقا.

ولی همونطور که دکترم گفته بود برای انتقال جنین موثر نبود. بهم گفت اثرش اثبات شده نیست، ولی من رفتم ایمونولوژیست برام نوشت.  

با اینحال خیلی ها باهاش مثبت شدن. بزن ایشالا جواب می گیری‌. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خوشگلم مراقبت کن هرچندخودمم ازاین کارادارم😜یکی بایدخودم بگه کتری روی گازبود لباس کوتاه بود دستم نمی ...

😁🫀

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

درسته عزیزمشکرگزاری حال آدمو بهتر میکنهکلا دید مثبت زندگی رو راحت تر میکنه برا ادم

🫂😘

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام اینجا کسی قبل ار انتقال سرم ای وی جی زده؟ عوارض داره؟

منم سرم زدم هیچ عوارضی نداره عزیزم فقط تو بیمارستان تزریق رو انجام بدین و بگین که کم کم بیاد 

برای من رو دور تند گذاشته بود تمام بدنم شروع به خارش کرد بهدش که رو دور کند گذاشت خوب شد 

سلام عزیزم.شماتهرانی؟ازکجاخریدی هزینه ش چقدرشد

من اصفهانم.

از هلال احمر خریدم. 

با بیمه تامین اجتماعی حدود ۷۰۰ شد برای من.

دوزش بر اساس وزنه هر چقدر نیاز داشته باشی براساس‌ اون و نوع بیمه ات قیمتش مشخص میشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ای کاش معجزه میشدمنم این ماه انتقال بدم🥹ولی چشم آب نمیخوره

سلام قربونت برم حالت خوبه انشالله که هرچی قسمت و خیرته پیش بیا همون بشه که میخوای

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2810