2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042764 بازدید | 684270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برمفقط توکل کن به خدا و با تمام وجودت ازش بخواه .بی جواب نمیذارهمن اصلا باورم نمیشد باردار بش ...

🥹❤️

من خیلی وقته میگم فقط باید خدا بخواد...

ولی خیلی ناراحتم از دستش🥲

انشالله شما بارداری سالمی داری و بسلامتی فارغ بشی قشنگم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله دیگه سری بعدی جواب بگیری این مدت تغدیه ات رو ببر سمت سالم خواری پیاده روی بکن و تونستی آزم ...

ممنون قشنگم ♥️ 

رادیس جونم دوباره مریض شدم🥲 خسته شدم دیگه از دست خودم تازه ابله ام خوب شده هنوز لکاش هست 

نمیدونم چرا سرماخوردم😤 

خوراکم خوبه ، تمیزی رو هم تا بتونم رعایت میکنم ...

هله حوله خور نیستم ، تاحدودی سالم خوری دارم طبق مزاجم ...

اما همیشه مریضم 

شرمنده ی سعیدم ، همه پولاشو خرج دکتر میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت گلم😘😘بخدا موقع زایمان دعات کردم

ای جونم🥹❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالشون ؟چند تا سزارین داشتن؟

مطمئن نیستم حدودی میگم 40 سالشه 

سنش برای این کار زیاده...

گمونم دوتا سزارین داشته..

3 تا بارداریشم اینطوری بوده 

پسر اولش 12 ساله میشه دوباره باردار میشه

دختر دومش رو. با سومی شیر ب شیر میاره 

میگه 5 ماهه بودم خبر نداشتم ، دیدم شکمم توش حرکت حس میکنم ، رفتم سونو دیدم دختر دارم 🙃

هعی بزرگی خدارو شکر... این خانمه این بچه اخری رو هم نمیخواسته ، باخودش گفته اگ قلب نداشته باشه بندازمش ...

اونوقت ماها میخوایم نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاءالله این دفه مثبتی دیگ نیازی ب آزمایش دادن نداری 😍😍😍

ممنون قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزدلم انشالله قسمت خودت بسلامتی و دل خوش

تیترت بر اساس چند هفته هست🥹❤️

وییی خدا 🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تقریبا نزدیک دو هفته نبودم برا همین خیلی از تاپیک عقب افتادم. الهی روزی همتون کربلا بودم😭. و خدا ...

سلام خاله ی مهربونم خوبی جانِ دلم 

زیارتت قبول قشنگم 

اگه خدا توفیق بده میخوام منم اربعین برم🥺 اگ شرایطم اوکی باشه...

تاحالا نرفتم 🥲 یکی از ازروهامه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها با خارش و سوزش ناشی از شیاف پروژسترون چه کنیم؟!

من ژل شستشوی بانوان فیروز مخصوص دوران بارداری و شیردهی گرفته بودم بعدش میشستم خوب بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خاله ی مهربونم خوبی جانِ دلم زیارتت قبول قشنگم اگه خدا توفیق بده میخوام منم اربعین برم🥺 اگ شرا ...

ااای جاااااان دلم. چقددددد خووووووب.

حتما برو ، ان شاالله حاجت روا برگردی😍

امسال خییییلی ناراحت بودم چون احتمال زیاد نمی‌تونستم اربعینو برم که امام حسین روزی کرد😭 زودتر برم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
موسی پور برای سزارین چقدر میخواد ؟ شنیدم زیاد میخواد ،بیمارستان بین الملل عمل می‌کنه ؟

بین المللیه از خودش نپرسیدم ولی تو مرکز میگفتن ۱۵ میگیره بستگی به وزن مادر و نوع جفتم داره درسته دکتر خیلی خوبیه ولی همه مریضاش میگن تازگی خیلی پولکی شده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دقیقا منم مشابه این مورد داشتم، طرف خودش دو س تا سقط داشت دو س بار ای یو ای کرده بود و تا شکر خدا بچ ...

زیارت قبول عزیزم😍😍

هممون این حرفا برامون اشناس یبار یکی از فامیلا اونم سر دیگ آش نذری بهم گفت حتما بلد نیستین که بچتون نمیشه😭😭😭 

چشام پر شد ولی من جلو جمع بهش گفتی یبار صدات میکنم بیای یادمون بدی واقعا خیلیا جای حرف زدن می..ری..نن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون عزیزم لطف میکنی

قربونت ببخشید دیرشد تاپیک وازاول خوندم تاپیداکنم شربت پرومتازین اسمشه ولی چون توگروه سی هست اول ب دکترت بگوبعد استفاده کن بچه ها گفته بودن با خوردن ی قاشق خوب شدن واسه خارش و ورم والتهابه ی نوع آنتی هیستامینه.حتی واسه بی خوابی ناشی ازبارداری دکترا تجویز میکنن ببین دکترت چی میگه گلم 

2810