2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042799 بازدید | 684273 پست
عزیزم من روماتیسم دارم پردنیزولون هیدروکسی میخورم ولی تی پی اوخبرندارم رنجشویعنی آنتی تی پی او باعث ...

نه اون یعنی فرد مستعد بیماری های خودایمنی میتونه باشه که خب شما داری ، آخه یکی از علل مایع آندومتر خودایمنی ها هم میتونن باشن

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلمی 🥹🫂انشالله بهترین ها برات رقم بخوره مهربونم

قربونت برم

فقط توکل کن به خدا و با تمام وجودت ازش بخواه .بی جواب نمیذاره

من اصلا باورم نمیشد باردار بشم واقعا یه چیز محال میدیدم 

قبلش همش دنبال دکتر و چی بخورم و چی نخورم بودم ولی خدا منو به این رسوند که فقط و فقط باید خودش بخواد واینو با تک تک سلولام درک کردم و صداش کردم.

انشالله به زودی زود حاجت روابشی عزیزم

من بچم فعلا بریچه سرش بالاس سزارین میشم حتی اگه بچرخه میترسم از طبیعی

اونایی ک سزارین بودن میگن خوب کردی طبیعی اوردی..

طبیعی در صورتیکه خوبه ک ادم داخل خونه دردها رو بکشه.و‌دهانه رحمش داخل خونه باز بشه...

الان بخیه هام درد میکنن

دلم خییییلی برات تنگ شده به یادت هستمان شاءالله به زودی به حاجت دلت برسی

فدای تو ❤️❤️منم همینطور دل به دل راه داره جویای احوال خودت و جوجه هات هستم همیشه ❤️❤️😍😍😍 مرسی عزیزم ان شاالله🤲🌻 منم راحت بشم واقعا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون مهربونم 🫀بهم گفت یه ماه استراحت کن ماه بعدی بیا..ک میشه اواخر مرداد ماه

ان شاالله دیگه سری بعدی جواب بگیری این مدت تغدیه ات رو ببر سمت سالم خواری پیاده روی بکن و تونستی آزمایش رو حتما برو 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خخخ همیشه خوابای قشنگ تر میدیدم 😁سهم منم از مادر شدن شده این خواب ها🙃

نه عزیزم ان شاالله بزودی نی نی ات رو میبینی اونم تو واقعیت 😍😍 اون شب شام سنگین خورده بودی پس 😬🫣

سلام عزیزمبه سلامتی قدمش مبارک باشه🤩حالتون خوبه؟کیسه آبت پاره شد؟ یا درد زایمان گرفتی؟برامون بگو اگ ...

ممنون گلم..

یکم درد گرفتم.درد کلیه و‌زیر شکم..

بعد رفتم زایشگاه صدا قلبشو بشنوم.معاینم کردن گفت ۴ سانت دهانه باز شد..

خودشون کیسه رو‌پاره کردن و بردنم اتاق نوار قلب و سرم بم وصل کردن و دهانه بیشتر و بیشتر باز شد تا ده سانت..

بنظر من بذارین تا درد شدید تو خونه بگیرتون بعد برین بیمارستان..

مثلا توخونه ۷ سانت باز بشه..بعد برین بیمارستان..ک تا کیسه اب پاره شد فاصله درد تا زایمان کم باشه..

زمان درد کشیدنم تا زایمانم ۵ ساعت طول کشید..

خیلی التماس میکردم سزارینم کنید.گفتن نمیشه چون هم دهانه خوب باز شد هم نوار قلب خوبه..

ولی تا بدنیا اومد دیگه دردم رفت..

سلام ماهور جان مبارک باشه عزیزم چشمتون روشن😍😍😍😍خداروشکر راحت شدی خودتو نینی نازت خوبین؟

قربونت گلم..نی نی خوبه..

خودم بخیه هام درد میکنن..چون بچه خیلی بالا هم بود فشار خیلی دادن ب شکمم.درد شکم اینا یکم دارم

بسلامتی عزیزم خداروشکر تونستی طبیعی زایمان کنی. ان‌شاءالله دیگ فقط خوشی آرامش ولذت بباره توزندگیت

شوهرم چقد با نی نی حرف میزنه..

مرسی عزیزم😘

سخت بود ولی ارزششو داشت.

چون دهانه ۴ بود و با امپول فشار بیشتر بازش کردن درد زیاد کشیدم.

ولی نفس عمیق میکشدم و تلقین میکردم ک الان درد هیچ میشه..

ولی دردو تا موقع زایمان

2810