2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042836 بازدید | 684273 پست
سلامت باشی عزیزم چه خوب خدا کنه آسون باشه🥲دکترم گفت یه دیواره مادرزادی تو رحمت هست اونو باید برادرم ...

سلام عزیزم سپتوم داری چیز مهمی نیست با عمل هیسترو برمیدارن اونم مثل تخمک کشیه شایدم راحتتر چون درد بزرگ شدن شکم و تخمک کشی رو نداری

سپتوم  مانع بارداری نیست ولی برداشتنش برای لانه گزینی بهتر کمک کننده ست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ی بار ضخامت زیاد ی بار پولیپ و مایع آندومتر ی بار هم کیست تخمدان

عزیزم مگه هیسترو نکردی؟ همه ایناباهیسترو ودارورفع میشه. مایع اندومتر چیه؟ همون مایعی ک رحم من داره همونه؟ چجوری درمان کردین مایع رو؟ ان‌شاءالله خدا خودش معجزشوبابارداری طبیعی بهت نشون بده ب زودی زود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مگه هیسترو نکردی؟ همه ایناباهیسترو ودارورفع میشه. مایع اندومتر چیه؟ همون مایعی ک رحم من داره ه ...

هیستروسکوپی کردم کیست تخمدان که دیگه به اون ربطی نداره ضخامت هم همین طور 

برای مایع گفتم اوندفعه بهت چون آندومتریوز داشتم و عمل مردم

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
طبیعی زایمان کردم..مردم و زنده شدم

سلام عزیزم

به سلامتی 

قدمش مبارک باشه🤩

حالتون خوبه؟

کیسه آبت پاره شد؟ یا درد زایمان گرفتی؟

برامون بگو اگر برگردی به قبل بازم طبیعی زایمان میکنی؟ 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بله طبیعیهشما ای وی اف کرده بودین قبلا؟الان دوباره اومدین سمت آی یو آی؟

نه ای وی اف تاحالا نکردم بار اول ای یو ای هستم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

ای یو ای شدم شیاف استرادیول دارم با پرژسترون میشه باهم گذاشت ؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ازخدامیخوام ب حق این ماه عزیز بهت نظرکنه. کیست با ال دی رفع میشه ک تاثیرنداشته؟

خب روز انتقالم کیست رو دیدن و تازه تشکیل شده بود و انتقالم کنسل شد و حالا باید دو ماه بعد برم برای انتقال وگرنه کیست به خودی خود چیز شاقی نیست اینکه بی موقع بیاد بده 

دکترم میگفت تاحالا نداشتیم کسی توی سیکل با اینهمه داروی هورمونی کیست تخمدان اونم به این بزرگی یهو بزنه

من لوله هامو دراوردم طبیعی که دیگه اصلا نمیشه

خدابخواد همه چی میشه اگ خودم تو تاپیکها نمیخوندم باورنمیکردم چقدر دیدم گفتن با لوله های بسته خدامعجزه کرده براشون ای کاش اسم ماهم تولیست معجزه هاش باشه

خب روز انتقالم کیست رو دیدن و تازه تشکیل شده بود و انتقالم کنسل شد و حالا باید دو ماه بعد برم برای ا ...

درست میگی یهویی بیادبده.انشاالله دفه ی بعدی بدون نقص همه کارات ردیف بشه ومامان بشی وسختیای این راه فراموش کنی مایع رحم منم فک کنم چیزخاصی نیس ولی هیشکی نمیدونه چیه😐

درست میگی یهویی بیادبده.انشاالله دفه ی بعدی بدون نقص همه کارات ردیف بشه ومامان بشی وسختیای این راه ف ...

ی بار خوندم مایعات رو کشیدن دادن آزمایش؟ انتقال هم دادن برات همون بار؟

ی بار خوندم مایعات رو کشیدن دادن آزمایش؟ انتقال هم دادن برات همون بار؟

ن عزیزم فقط کشید بیرون گفتم ب دکترم ببرم آزمایش گف نه 2روزبعدکشیدن مایع رفتم سونوباز جمع شده بود😤کنسل شداگ کنسل نشده بوداول محرم انتقالم بود😢

ن عزیزم فقط کشید بیرون گفتم ب دکترم ببرم آزمایش گف نه 2روزبعدکشیدن مایع رفتم سونوباز جمع شده بود😤کن ...

ببین من با اینکه عکس رنگیم نشون میداد لوله هام بازه ولی سر عمل لاپاراسکوپیم دیدن لوله هام آسیب دیده در اثر آندومتریوز و برداشتن ! گفتی آندومتریوز نداشتی نه؟

2810