2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043353 بازدید | 684307 پست
هر دکتری ی نظری داره برا خودش..منکه لکه دیدم بودم امپولمو از روزی یکی گفت روزی دوتاش بکن

واقعا موندم چیکار کنم

به نظرشما بکنم هر روز تا هفته دیگه که میرم دکتر؟

امروز ماما مرکز گفت هیچ ضرری نداره اگر هر روز بکنی حتی جای بچه رو سفت میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ازت عزیزم. بخدا درد دارم من ازبچگی بادردبدنیااومدم فک کنم دست ازسرم برنمیدارن اینوپاس میدم اون ...

حالت تهوع برای استرادیول. بایه لیوان آب کامل بخور 

تو این سیکل نداشتم دکتر گفت نمیخواد

من قبل از عید میخواستم انتقال بدم که قسمت نشد اون موقع خودم خریدم خوردم

هر دکتری ی نظری داره برا خودش..منکه لکه دیدم بودم امپولمو از روزی یکی گفت روزی دوتاش بکن

با این چیزی که شما گفتی از فردا هر روز میزنم

فقط اینکه من ۲۰ پله میرم پایین درمانگاه باخونمون ۲۰۰تا۳۰۰ قدم فاصله داره خیلی لاک پشتی میرم. اگر هر روز برم برام ضرر داره؟ از اول انتقالم رفتم

شنبه میرم سونو گرافی فقط خدا کنه بارداری خارج رحمی نباشهبخدا دیگه خسته شدم

سلام عزیزم

نگران نباش خارج رحمی نیست، خارج رحمی اول بتا کمه و بعد یهو عجیب عددش زیاد میشه. درد یکطرفه خیلی شدید هم داره

همیکه رفته بالا جای امید هست، انشالله که همه چیز عالیه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اما چون نمیخوام بهت امید الکی بدم ، ممکنه باداری پوچ باشه که بتا کم کم میره بالا و دیر میره بالا . 😟😟😟

الان سونو  نشون نمیده چون بتا پایینه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره اون آهن و دارم ،اکتی ناتال رو تیرویدم اثر میزاره نمیتونم بخورم التهاب داشتم قبلاً ، پرگناکر هم م ...

من اوایل بارداری ک لکه بینی گرفتم.انوکسا رو‌برام قطع کردن..قبل از پرگناکر ی قرصی مشابه خودش میخوردم .سبکتر بود از نظر ویتامیناش.

بعدش پرگناکر اورجینال خوردم..

یمدت نخوردم 

تقریبا از 20روز پیش شروع کردن بخوردن پرگناکر اورجینال..یروز میخورم.یروز حوصله ندارم بخورم..

الان ی ورق پرگناکر دارم الان برم یدونشو بخورم.

واقعا موندم چیکار کنمبه نظرشما بکنم هر روز تا هفته دیگه که میرم دکتر؟امروز ماما مرکز گفت هیچ ضرری ند ...

راستش من که روزی دوتا داخل ی سرنگ میزدم و لکه بینیم ک قطع شد دکتر گفت قطعش کن..من همزمان شیافم میزدم روزی دوتا.یکی ظهر یکی شب..

امپول پروژسترون سخت گیر میومد.ده تا ده تا برام تایید میکردن..داروخونه ها 5تا بیشتر بم نمیدادن.میگفتن سهمیه بندیه..

اره حای بچه رو سفت میکنه..

امشب رفتم پیاده روی.بخدا یکذرع شکم درد نکرفتم.

میدونم بچه خون ب دلم میکنه تا بدنیا بیاد

با این چیزی که شما گفتی از فردا هر روز میزنمفقط اینکه من ۲۰ پله میرم پایین درمانگاه باخونمون ۲۰۰تا۳۰ ...

بنظر من زیاد پیاده روی نداشته باشه..

ن اینکه هیچی..

خسته نکن خودتو تا جاش محکم بشه.و خیالت راحت بشه..

پله ک میری اروم اروم برو و وایسا و دوباره برو

2810