2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

سلام خانوما 

من دیروز انتقال دادم

شبی یه آمپول انوکساپارین دارم

باید دور ناف بزنم؟ 

دیشب زدم جاش کبود شد

چطور باید بزنم ک کبود نشه

چند سال پیش یادمه خودم همش میزدم ولی ب شک افتادم .نرفتم مرکز بپرسم

سلام خانوما  من دیروز انتقال دادم شبی یه آمپول انوکساپارین دارم باید دور ناف بزنم؟  دی ...

سلام عزیزم به سلامتی ایشالا به زودی خبر مثبت شدنت رو بذاری.

من روی بازو میزدم چرخشی چپ و راست. شکم میترسم یه جوری نیس؟ البته بازو هم بعد چند تزریق کبود شد.

ولی فکر کنم یه کم شکمتو مثل حالت نیشگون گرفتن جمع کنی بعد بزنی بهتره. اینطور شنیدم از دوستان اینجا

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به سلامتی ایشالا به زودی خبر مثبت شدنت رو بذاری. من روی بازو میزدم چرخشی چپ و راست. شکم ...

سلام عزیزم،روبه راهی؟چه خبر؟من اومدم دوشنبه مطب گفت دکتر بعد دهم میره مسافرت،دیگه دست از پا درازتر برگشتم،رفت برای سال آینده

سلام خانوما  من دیروز انتقال دادم شبی یه آمپول انوکساپارین دارم باید دور ناف بزنم؟  دی ...

نه عزیزم طبیعیه فقط با دست دیگت حالت برامده یکم شکمتو بگیر تزریق کن 

دکتر من گفت اگه هواشو خالی نکنین کبود نمیشه

بقیه داروهاتون چیه؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سلام عزیزم،روبه راهی؟چه خبر؟من اومدم دوشنبه مطب گفت دکتر بعد دهم میره مسافرت،دیگه دست از پا درازتر ب ...

سلام عزیزم. قربونت. من دوشنبه صبح رفتم میلاد کارت فریز جنین ها مو بگیرم. همونجا دکتر رو اتفاقی دیدم بهش گفتم شرایطم اوکیه اگه میشه نیام سونو گفت نه واجبه اگه کار داری همینجا برو و جوابو برام بیار . خداروشکر همه چیز نرمال بود. با اینحال گفت آمپول هپارین رو تا دونه اخر ادامه بده و اگه پریود شدی قطع کن بقیه رو. دو تا پریود بعد میتونی بیایی برای انتقال.

منم اوایل فروردین پریود میشم و مطب تعطیله میره تا اردیبهشت. فروردینم دیدی در حالت عادی چقدر طولانیه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ترسیدم بازو رو اشتباه بزنم  شکم راحت زدم ولی یکم سوزش داشت الانم کبود شده

سلام عزیزم

سوزش و کبودی طبیعیه برای همه پیش میاد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزان من انتقال جنین دادم روز ۱۴هستم میشه شیرینی بخورم گرسنمه خیلی ؟؟

😍 انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

بخور نوش جونت ولی زیاده روی نکن 

برای باردار ها خوب نیست زیاد شیرینی جات

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من یبار ب بازو زدم ایقد کبود شد و تا چندروز مواد نث گلوله زیر پوستم بود

من جز کبودی مشکلی نداشتم.

کلا آمپولای زیر جلدی تو شکم راحت ترن من می ترسم نمیدونم چرا. یه حالی میشم ینی

من جز کبودی مشکلی نداشتم. کلا آمپولای زیر جلدی تو شکم راحت ترن من می ترسم نمیدونم چرا. یه حالی میشم ...

من همشو تو شکم زدم.چندلخظه بعد از تزریق سوزش دارن و خوب میشه..چقد گریه میکردم بعد از زدنشون..تحمل درد برام سخته