2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
سلام وقتتون بخیر من روز ۸ انتقال هستم از دیروز بی بی چکم زیر سه دقیقه هاله میندازه کسی بوده بی بی چک ...

امپول آزادسازی نزده بودی عزیزم ؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو نی نی هیچ وقت خاله های مهربون اینجارو فراموش نمیکنیم،اینجا مثل خونم هست،تنها جایی هست که نگرانی ...

😍🫂🫀

فاطی به فداتون 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا امپول پرولاتون داده بود ولی تعجب میکرد من همچنان خونریزی دارم حالا ازمایش دادم عصر نشون بدم بب ...

آزمایش چی بود منم با پرولتون زدم هنوزم لک دارم بگم بنویسه برام

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم خیلی مبارکهههه😍😍😍یادت باشه برا ماهم دعا کنی دوسه روزه تهوع و درد سینه ندارم دل تو دلم ...

نگران نباش قربونت برم. بچه ها میگفتن گاهی علایم میاد و میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم روز دوازدهم پنج شنبه میرم آزمایش

ان شااالله خوش خبر باشی عزیزم 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوشحال شدم 😍😘😘😍 ؛ خدا جواب این همه سختی ها ت رو با مثبت شدن این انتقال از تنت بشوره ببره و با آز ...

قربوووونت برم عزیزم ان شالله حاجت روایی هممون خیلی زووود😍

بچه ها بچم بودش صدای قلبشم برام گذاشت خدارو صد هزار مرتبه شکر از همتون ممنونم دعام کردید

عزیززززم خدا رو هزار مرتبه شکر 

خدا برات حفظش کنه و سالم و صالح بغلش کنی 🥹

خیلی خوشحال شدم 🥰

دوستای عزیزم،فردا به امید خدا ظهر میرم واسه سزارین،با دعاهای شما و لطف خدا تا اینجا رسوندم،بازم التم ...

ان شاءالله با سلامتی بری و سالم و شاد دوتاتون برگردید خونه 

از الان قدمش برات مبارک و پر از خیر و برکت 

ان شاءالله زندگی سه نفریتون رو با شادی شروع کنید و خدا عمر با عزت به همتون بده آمین ✨❤️

قربوووونت برم عزیز دلم😭😘😘❤️ دلم خوشه به دعاهاتون❤️ انقد چشمم ترسیده همش میگم ینی میرسم ب انتقال.

حس ‌‌حالت رو قشنگ اینجا همه درک میکنن 

ان شاءالله انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی آمین ✨💜

سلام مهتاب جون . تازه برگشتم. شکر خدا مشکلی نبود و دکتر گف چهارشنبه برم برا تزریق  gcsf و ان شا ...

عزیزم بهترین ها برات بهترین ها🤩😍🫂🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستای عزیزم،فردا به امید خدا ظهر میرم واسه سزارین،با دعاهای شما و لطف خدا تا اینجا رسوندم،بازم التم ...

انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیز دلم 🙏🙏🙏🤩

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چرا امپول پرولاتون داده بود ولی تعجب میکرد من همچنان خونریزی دارم حالا ازمایش دادم عصر نشون بدم بب ...

عزیزم هنوزم پرولوتون رو میزنی؟؟راستی پرولوتون رو از کجا گرفتی شیراز؟؟

آوا تغذیه روز قبل انتقالت چی بود؟؟؟