2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام خانما من روز ده انتقال جنین دادم بستنی چند قاشق بخورم ایراد داره کسی میدونه یا تخمه  آفتاب ...

عزیزم دکترت کی بود ؟ کدوم مرکز می‌رفتی ؟ چندمین انتقالت بود که مثبت شدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خانما ی مهربون میشه بهم بگین اونای که نشاسته میخورن 

نشاسته چیه؟؟با چی میخورن؟

جوانه گندم هم میگن خیلی خوبه اونو با چی میخورن؟؟؟

بچها هر کی میتونه کمک کنه انشاءالله که خدا دلشو شاد کنه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توکل بر خدا کاش مشورت کنید باهاشون و شرایط بدونن بالاخره هر دو نفر باید تلاش کنید  و این ...

ممنونم ، عزيزم کلا همسر من سر این قضیه ناباروری و سقط شاکین صدالبته که مشکل نداشتن خودشون هم بی تاثیر نیست ولی کلا آدم بسیار بی حوصله ای هست و این راه ناباروری هم صبر جزیل می‌طلبه مخصوصا که ما چند سال پیش اساسی تو این راه افتادیم و درسته صاحب اولاد شدیم ولی داغون شدیم بهرحال الان کلا باهم کنتاک هستیم طوری که گاهی از بچه‌ داشتن با این اختلافاتمون پشیمون میشم ولی بازم بابت تنهایی بچم برمیگردم به تصميم اولم که ادامه بدم ،،، 

عزيزم من قوطی چهارم اوابوست رو هم دارم تموم میکنم نمیدونم چرا رو من جواب نمیده البته یکبار و تنها باری که طبیعی باردار شدم هرچند پوچ شاید اثر استفاده از این بوده ، انشالله همه منتظران علی الخصوص دوستان این تاپیک به زودی نتیجه بگیریم

سینال برای منم جواب نداد  پرگوریس برام بهتر بود هر چند برام معجزه نکرد ولی با پرگوریس حداقل تخ ...

منم سنم زیاده دقیقا دکتر به من گفت بخاطر سنمه ،هرچند این قضیه سن نسبیه چون خانمی دیدم که چندین سال از من بزرگتر بود ولی تخمک خوب و چندین جنین با کیفیت داشت ،،، من از امپولهای اصلی پانکچر فقط سینال و گونال میشناسم داروی شما رو تا حالا نداشتم البته گونال هم خارجی و گرون و کمیابه ولی چه فایده که با اونم فقط شش تا تخمک و دو تا جنین سی تشکیل شده ،، انشالله به زودی دامن هممون سبز بشه

خانما ی مهربون میشه بهم بگین اونای که نشاسته میخورن  نشاسته چیه؟؟با چی میخورن؟ جوانه گندم هم ...

سلام دوستم

نشاسته گندم همونا که باهاش فرنی درست میکنن،تو یه لیوان آب حل کن بخور ،نمیتونی فرنی کن بخور 

جوانه گندم عالیه اگر خودشو داری توی سالادت بریز بخور اگر پودرشو داری توی سوپ بریز یا اونم روی سالادت بریز

سلام دوستم نشاسته گندم همونا که باهاش فرنی درست میکنن،تو یه لیوان آب حل کن بخور ،نمیتونی فرنی کن بخ ...

اخه عزیزم تو پست نوشته بود گل 

یکی دیگه گفته بود ذرت 

شما انتقال دادی  ؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام فدات شم. من اصلا از خودم ناراحت نیستم اصلا ولی خواهری از آینده ای که هنوز نیومده نگرانم این دار ...

سارا  جان

باور کن هروقت پروفایلت رو میبینم غصه م میشه

تو چهره قشنگت رنگ غم پیداست

ولی چه میشود گفت و چه میشود کرد.

جز اینکه صبوری کرد، سرپاموند ، جنگید ...

از خدا میخوام هم بهت آرامش بده و هم زندگی متاهلی سرشار از شادی و مادرانگی رو در تقدیر این روزای سختت قرار بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست