2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045696 بازدید | 684478 پست
هیچی کلا گفتن ۸تاشو بازکردیم فک کنم دوتا سی داشتم اونا بدردبخورنبودن برا تعیین چون سی خالی بودن یعنی ...

ایدا جونم دردتو همه ی ماهامیدونیم چه اونایی که نازایی دارن چه اونایی که به خاطر تحقق ارزوهاشون میرن پی این کار اولین باری که پا تو این مسیر گذاشتم با امید کامل گفتم همون بار اول باردارم وقتی یه جنین انتقال دادم پر از امید بودم اما چنان تو ذوقم خورد که صدای شکستن امیدهای پرپر شده ام گوشمو کر کرد اما دیگه انقدر منفی خورده شد تو صورتم که دیگه نا نداشتم بعدش خدا گفت ببین نعمت قشنگ طبیعی باردار شدنم ازت میگیرم ولی بازم میگم شکر چون به قول شماریسکه اومم با وضع شوهر های ما حرکت آبرایه پسر مهمه اگرم ای وی اف باشه حرکت آ ایگرگش زیادتره برایه من همیشه از ۴تا یه دونه پسر میشه ولی فامیلمون با وضع دی اف ای داغون ومورفوژی داغون واریکوسل ولی حرکت آ داشت سه تا پسر یه دختر داشت پس به نظرم ریسک نکن من به ای یو ایم اعتماد ندارم البته اگرم طبیعی میشدم هیچ وقت اقدام نمیکردم تا بازم پولم برایه ای وی اف جور نمیشد بازم خودت میدونی خود مختاری ولی من باشم نمیکنم شکر ناشکری نمیکنم ولی دوتا دارم دیگه سعیم برایه پسره پس تا اخرش میرم 

ایدا جونم دردتو همه ی ماهامیدونیم چه اونایی که نازایی دارن چه اونایی که به خاطر تحقق ارزوهاشون میرن ...

انشاالله به مراد دلت برسی و خدا بهت پسرهای سالم و صالح بده برات عروس بیارن مادرشوهرآینده.

شوهرمن حرکت آ صفرهست ولی از ۱۲تا جنین ۷تاش پسر شد.یعنی اگر حرکت آ خوب بود پسر بیشتر میشد؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله به مراد دلت برسی و خدا بهت پسرهای سالم و صالح بده برات عروس بیارن مادرشوهرآینده. شوهرمن حر ...

والله میگن رابطه ی نزدیکی دارن پس شوهر شما گل کاشته اگه حرکت آ داشت حتمااا دوازده تاش پسر میشد 

الان چند تا جنین پسر داری ؟

تعین جنسیت نشده هم داری ؟

میدونم پرسیدم ولی یادم رفت شرمنده کنجکاو شدم خخخخخخ

والله میگن رابطه ی نزدیکی دارن پس شوهر شما گل کاشته اگه حرکت آ داشت حتمااا دوازده تاش پسر میشد  ...

😆😆😆

الان ۳تا دارم .یکی آ

دوتای دیگه فکرکنم abیا b باشن

تعیین نشده ندارم. ۶تای دوم که تعیین کردم ۴تاش پسر بود.ولی ۸تای اول.دوتاش نشون نداد.۳تا دختر بود ۳تا پسر

یادمه شماهم تعیین نشده داری.انشاالله تو اونا پسر زیاد باشه

سلام ظهرتون بخير 

ان شاءالله ك روز خوبي داشته باشيد

من ديشب كل پاهام آروم نداشت سوزش داشت درد ميكرد با لگنم 

يعني از عوارض دارو ممكنه باشه ؟؟

يا خودم ميگم نكنه كلسترول گرفتم 

امروزم دارم اما كمتره، اما بي درد نيستم  

آترين جان كجايي 

تو همچين علايمي رو نداري ؟؟

آزمايش پنج شنبه داري يا شنبه؟؟

سلام خانم ها کسی وام فرزندان غدیر ثبت نام کرده ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ممنون ژیان قشنگم خیلی خانومی تو خودت الان درد روحی و جسمی داری باز خیلی بامعرفتی بهم دلداری میدی.بله ...

خواهش میکنم گلم ما اینجا جم شدیم چون همه هم دردیم و همو درک میکنیم حرفایی ک حتی ب خواهر و مادر خودمونم نمیگیم اینجا مطرح میکنیم و واقعا تک ب تک این خانما مثل خواهر دلسوز و مهربونن 

امیدوارم هرچی از خدا میخای بهت بده و همیشه ی همیشه حال دلت خوب باشه 

من دو سه سال پیش بود فک کنم .اونموقع ۱۴ تا بود

موندم ثبت نام کنم یا ن کلی باید مدارک شخصی بفرستم معتبر هست 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام به همگی من تحمل نکردم تا فردا همین امروز رفتم ازمایش دادم جوابش 2 به بعد میاد دعا کنید مثبت ...

انشاالله که خوش خبر میای

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵