2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
ااره گفته 1 اسفند 7 تومن میخواد 15 تومن هم بیمارستان  

اخه چرا خودشم میخواد؟چون ای وی اف سزارین اجباری میشه

از مرکز که انتقال انجام دادی نامه بگیر که ای وی اف کردی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام صبح که پاشدم لباس زیرم خون قهوه ای بود چیکار کنم دکترمم جواب نمیده راهم بسته س 😔

عزیزم خون قهوه ای معمولا میگن خونی هست که از قبل مونده و الان دفع شده،منم یکبار خونه قهوه ای دیدم دکتر اینو بهم گفت،من استراحت کردم و شیاف گذاشتم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم، یعنی جنین سه روزه رو تعیین جنسیت کردن ؟ فکر کردم حتما برای تعیین باید بلاست بشن

نه فریز کردن کارت دادن ۸سلولی بودن فهمیدم سه روزه ان برا تعیین دیگ نپرسیدم حتما بلاست بودن.از ده تخمک ۵تاش آ بودن و ظاهرا همونارو تعیین کردن که ۳تا دختر دوتا پسر توش بود.بعد تعیین دوتا پسر یکی آ یکی ب

سلام عزیزم. قربونت خداروشکر خوبم. درمانو رها کردم الانم تقریبا ۴ روزه پریودم عقب افتاده برای اولین ب ...

سلام عزیزم 

میگم گاهی همراه سینال hmg میدند و گاهی وقت ها آمپول رشد میدند .این hmg و هورمون رشد دو تاش یکی است فرق نمیکنه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم خون قهوه ای معمولا میگن خونی هست که از قبل مونده و الان دفع شده،منم یکبار خونه قهوه ای دیدم دک ...

خدا کنه انقدر حالم بد شد 

پای راستمم یجوری شده مثل داپیچه درد دارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم به خدا همیشه به یادتم هیچ وقت یادم نمیره پیاماتو میخوندم وخودم یادم میومد انشالله خدا دامنتو س ...

فدات شم پری جونم

خدا را شاکرم دوستای مهربونی که ندیده از خواهر بهم نزدیکتر.و دعاهاشون بدرقه این راه سخت و دشواره

إلهی خدا به زودی با بارداری سالم شادت کنه تا دل خانواده ت شب عیدی شاد بشه 🤲😘♥️

إلهی خدا هیچ زنی تو حسرت بچه نزاره چ اولی چه چندمی

چه پسرش چه دخترش 🤲🤲

بچه ها جای امپول پروژسترون من مث یه گلوله سفت شده عادیه؟الان دودفعه تزریق کردیم رو هردوباسن دوروز پش ...

پروژسترن اونجوری میشه فقط خیلی ادم تزریق کنین من دوتا بردم بیمارستان زدم یعنی قشنگ دوتا م م ه رو باسنم بود دوتا رو دادم همسایمون خیلی ارم تزریق کرد درد نداشت حوله گرم بزار روش

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
حجم یکه واریکوسل سنو داد فهمیدیم با معاینه مشخص نمیشه معمولا گرید یک  والله اصلا چون دکتر متوجه ...

خدا راشکر که خفیفه.مال شوهر من تو ماینه دستی دکتر اورولوژی فهمید سونو کاملآ تایید کرد.لامصب رفته رفته وضیعتشون داغون میشه