2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
دوره هام بین ۲۸ تا ۳۰ روز هست.خیلی دلم شکست چون کلا همین دوتا جنین برام تشکیل شده بود.دنیا رو سرم خر ...

عزیزم فکر نکنم زودتر از پنجشنبه ی آینده پریود بشی. مسافرت تو این شرایط فکر خیلی خوبیه آروم میشی. 

پیشاپیش زیارتت قبول. 😘 امیدوارم خدا جبران کنه رنج تمام این سختی رو. قوی باشیم و متوکل چون چاره دیگه ایی نداریم. ایشالا به زودی بیایی خبر بارداری تو بدی گلم🙏🤲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اخه عزیزم..هرکس مراحل انتقالشومیگه همش یادخودم میفتم ک هروزش برام چندروز بود و انتظار میکشیدم

سلام عزیزم

ببخش میدونم شاید حوصله نداشته باشی از اول بگی

ولی میشه از روز دوم پریودی که رفتی سونو بگی چیکار کردی 

چی خوردی تاروز انتقال

من دوباره فردا روز دومم هست  قراره این ماه انتقال بعدیم انجام بشه 

میخوام شانس موفقیتم این سری بیشتر بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فکر نکنم زودتر از پنجشنبه ی آینده پریود بشی. مسافرت تو این شرایط فکر خیلی خوبیه آروم میشی.&nbs ...

مرررسی عزیز دلم.امیدوارم زیارت امام رضا قسمت شما هم بشه.ممنون بابت آرزوی قشنگت.حقیقت اینه که خیلی ناامیدم چون جنین شناس گفت کیفیت تخمک ها پایین بوده و گفت غشا دور تخمک زیادی رقیق هست و وقتی اسپرم میخاد واردش بشه نمیتونه زود خودش رو دور اسپرم جمع کنه و میخاد مثل بادکنک بترکه.

مرسی عزیزم، شما هم حتما نتیجه میگیری نا امید نشو من خیلی زرنانی رو قبول دارم. به نظرم دکتر دقیقی بو ...

ممنون عزیزدلم انشاالله با دعای خیر شما🤲

باشه حتما از دکتر زرنانی میپرسم ،مامان سوفی من تمام ازمایشای ایمنی انعقادی رو سه سال پیش دادم که انتی تیروگلوبینم ۴۵۰ بود و tpo45 بودبقیه همه نرمال بودن دکتر زرنانی گفت سرم لازم نداری فقط پردنیزولون تجویز کرد که تو اون انتقالم که اردیبهشت امسال بود منفی شدم مجدد بعد انتقال منفیم رفتم زرنانی دو سه تا ازمایش برام نوشت انجام دادم این دفعه انتی تیروگلوبین و انتی تی پی او نرمال بودولی  ی ازمایش دیگه که الان یادم نیس مثبت شده بود دکتر زرنانی گفت باید سرم آی وی آی جی بزنی تا پایان سه ماه ،که باز هم بی نتیجه بود

الهی و ربی من لی غیرک
مرررسی عزیز دلم.امیدوارم زیارت امام رضا قسمت شما هم بشه.ممنون بابت آرزوی قشنگت.حقیقت اینه که خیلی نا ...

برای کیفیت تخمک کاری کردی؟ مکمل خوردی؟اوبوست یا فرتیل اید حتما بخور یکی دوماه

چیزای گیاهی هم خوبن تخم کتان تخم هویج

بگیر بریز روی سالاد بخور یا روزی یک قاشق غذاخوری همینطوری بخور.

برای کیفیت تخمک پیاز درمانی هم خوبه اگه پرولاکتینت بالا نیست‌‌. در کل یه مدت اصلاح سبک کن اگه اضافه وزن داری کم کن بهتر میشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

پس این دکتره به من چی میگه که سونو دوم بیار قرص بنویسم برو هلال احمر بگیر ؟؟؟؟  بیمارستان بستر ...

والا به من که بیمارستان محب یاس گفتن قرص رو نمیدیم باید بستری بشی،منم مجبور شدم بستری بشم قرص رو ندادن به من ،خودشون بعداز بستری دو تا دونه گذاشتن زیرزبونم که بعد از سه ساعت افتادم به خونریزی شدید ،بعداز خونریزی دوتا دیگه گذاشتن کلا ۴ تا قرص برام گذاشتن .چن ساعت اول رزیدنتها تا میتونستن با دستگاه افتادن به جونم هرکدوم ده بار معاینه ببخشید آخر دیگه واژنم کلا زخم شده بود دیگه تحمل نداشتم اجازه معاینه ندادم ساعت دو نصفه شب با همسرم تماس گرفتن که خانمت خونریزی شدید داره و احتمال خطر مرگ هست بیا رضایت بده ببریم اتاق عمل کورتاژ کنیم اگر با کورتاژ خونریزی بند نیاد مجبوریم رحمو دربیاریم وقتی متوجه این قضیه شدم خیلی تند باهاشون برخورد کردم گفتم تحت هیچ شرایطی رضایت کورتاژ نمیدیم همسرم اومد گفت با رضایت شخصی میخوام خانممو انتقال بدم بیمارستان خصوصی ،گفتم شمااگر دستکاری نکنین خونریزیم بند میاد که همینطورهم شدخداروشکر

ببینید برا من ی قلش تا هفته ۷ رشد کرده بود قل دیگه تا ۸ هشت هفته و قل سوم تا ۹ هفته و دوروز

بله قلبشون تشکیل شده بود ،

آسمان جان اگه هلال احمر نداد میتونی از ناصر خسرو تهیه کنی 

عزیزم استرس نداشته باش انشاالله خدا کمکت میکنه راحت سقطشون میکنی 

الهی و ربی من لی غیرک
تهران عزیزم

اهان.. تهران نمی شناسم متخصص ژنتیک که کارش خوب باشه. ولی موسسه رویان هست فکر کنم فعال باشن توی این زمینه.

من اصفهان هستم. حالا دوستای تهرانی مون میان راهنمایت می کنن. 

والا به من که بیمارستان محب یاس گفتن قرص رو نمیدیم باید بستری بشی،منم مجبور شدم بستری بشم قرص رو ندا ...

خدا خیلی بهتون رحم کرد واقعا الان که خودم تو این مشکل افتادم و پرس جو میکنم میبینم قضیه سقط چقدر تو ایران پیچیدست یعنی قانونی باید یه کار بی دردسر و بی خطر انجام بدن ولی اکثرا می‌شنوم همه اذیت شدن ،،، منم شنیدم بیمارستان‌ها قرص بیرون نمیدن باید همونجا بستری بشی ولی الان که فکر میکنم حرف دکتره هم عجیبه به من میگه مینویسم قرص برو هلال احمر بگیر بعد بیا بیمارستان بستری شو چون خونریزی شدید میگیری خونه‌ خطرناکه خب اگه قرار بر بستریه چرا همون بیمارستان دارو نمیده من باید بیفتم دنبالش ! عزيزم ناصر خسرو هیچ اطمینانی به داروهاش نیست مخصوصا این داروها که همه فکر میکنن طرف میخواد سقط غیرقانونی کنن و مجبوره به هر قیمت و کیفیتی اطمینان کنه و بخره ،،، من فردا میرم سونو بعدش ببینم بنانسبت شما چه خاکی بریزم به سرم ،،، راستی ببخشید مدام سوال میاد تو ذهنم برای شما یادآوری میکنم شما قبل رفتن به بیمارستان لک بینی نداشتید ؟ من صبح فقط ببخشید موقع دستشویی یه لک قهوه ای دیدم ولی تا الان دیگه ندیدم هیچ درد یا گرفتگی هم ندارم

عزیزم چند روزه داروهات رو قطع کردی؟ شاید ناراحتن که بارداری تون اینجور شده شما هم تحت فشار داروهای ...

عزيزم من امروز صبح فقط ببخشید موقع دستشویی یه لک قهوه ای دیدم و تا الان دیگه هیچی ندیدم هیچ درد یا گرفتگی هم ندارم امکانش هست که داره شروع میشه؟

بله درسته دو سونو از دوست باید داشته باشی   منم همینم از صدای قلب از ب دنیا اومدن بچه و … فقط ...

عزمزمه من صبح ببخشید یه لک قهوه ای دیدم موقع دستشویی و دیگه تا الان چیزی ندیدم درد هم اصلا ندارم ممکنه داره شروع میشه؟

ممنون عزیزدلم انشاالله با دعای خیر شما🤲 باشه حتما از دکتر زرنانی میپرسم ،مامان سوفی من تمام ازمایش ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم بابت اتفاقی که افتاد ،انشالله که خیلی زود خدا دلت رو شاد کنه،دکترت پیشنهاد ریداکت نداده بود؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزمزمه من صبح ببخشید یه لک قهوه ای دیدم موقع دستشویی و دیگه تا الان چیزی ندیدم درد هم اصلا ندارم ممک ...

به نظرم بله چون ب لک بیفتی ب خونریزی میفتی 

من قرص تو خونه استفاده کردم یهو افتادم ب خونریزی 

فعالیت داشته باش 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️