2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
مممنونم،  شما هم پروژسترون استفاده کرده بودید ؟ از اینم ناراحتم که دکتر رویان کلا منو حواله داد ...

انشاالله نمیرسه 

ففط تا اخرش پیگیری کن و بتا بده که منفی بشی و سونو بقایا تا خدای ناکرده مشکل جدید اضافه نشه

۴روز بعداز قطع دارو بود.نصف شب یه دردی گرفت که از خواب بیدارم کرد رفتم تو سرویس و تمام.ولی بعدش مثل ...

ممنون ،دعا کنید منم راحت سقط کنم ، دیگه روانم بهم ریختست حوصله دخترمم ندارم دیگه از گریه چشام باز نمیشه ،دوبار انتقال منفی اینقدر منو داغون نکرد که این چند ساعت داغون شدم حداقل راحت سقط کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون ،دعا کنید منم راحت سقط کنم ، دیگه روانم بهم ریختست حوصله دخترمم ندارم دیگه از گریه چشام باز نم ...

آسمان جان زندایی من جنین و همچی هم داشت سقط عمد کرده بود ولی گفت خیلی راحت بود فقط گفت اون کسی که بهش دارو داده بود گفته بود حتما چیزای شیرین بخور که اذیت نشی خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عیب نداره عزیزم اصلا ب خودت فشار نیار همون پیش مامان بهتره حتی اگه راحتم نیستی چند روزی رو تحمل کن ا ...

فداتون بشم  اخه مادرم شاغلن 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
آسمان جان زندایی من جنین و همچی هم داشت سقط عمد کرده بود ولی گفت خیلی راحت بود فقط گفت اون کسی که به ...

عزمزمه یکم از اینجور داروها میترسم ترجیحا اینه اول بدون دارو سقط کنم اگه نشد برم سراغش آخه چون قبلا تجربه خونریزی بعد سزارین دارم از خونریزی غیرطبیعی هم وحشت دارم من تقریبا ۲۰ تا هم آمپول انوکساپارین رقیق کننده خون استفاده کردم یعنی به راحتی خونریزیم بند نمیاد ،،، کلا تو ترس و وحشت دارم دست و پا میزنم برام دعا کنید

ایشون فلوشیپ آی وی اف ومتخصص زنان و نازایی هستن.دکتر بسیار خوبی هستن تو تهران.میخواستم پیش خودشون ان ...

چیو انجام ندم؟من جنین دارم مرکز ناباروری باجنسیت نامشخص مجبورم برم همونجا 

عزمزمه یکم از اینجور داروها میترسم ترجیحا اینه اول بدون دارو سقط کنم اگه نشد برم سراغش آخه چون قبلا ...

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد بدون دارو به راحتی …میشع دلم نمیاد کلمشو بگم خاهر خدا ایشالا بزودی جاشو پرکنه برات عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم ممنونم خدا خیرت بده  همسرم میگه  ب مامانت بگیم  ولی مادرم شاغل هستن  ...

عزیزم من پنجشنبه انتقال دادم همون روز از تهران برگشتم شهرستان. شنبه و یکشنبه مرخصی گرفتم. از دوشنبه کارم شروع کردن و هر روز ۳ طبقه رو بالا پایین می‌کردم و فعالیتم کاملن عادی بود بجز کارهای سنگین مثل جاروبرقی و تمیز کاری یا بلند کردن وسیله. و سعی کردن استرس نداشته باشم

چیو انجام ندم؟من جنین دارم مرکز ناباروری باجنسیت نامشخص مجبورم برم همونجا 

نظر دکتری که گفته به نن انتری داکسی رو سیکل قبل از انتقال بخور منظورمه

شیاف هم گفت ایرانی اصلا خوب نیست

آمپول پروژسترون هم گفت ایران هورمون خوبه

عزیزم من پنجشنبه انتقال دادم همون روز از تهران برگشتم شهرستان. شنبه و یکشنبه مرخصی گرفتم. از دوشنبه ...

خداروشکر مثبت شدید

اخه میگن  ۳ روز اول مطلق باش 

پله نرم بیام 

خونه مامانم شلوغ میشه و ایشون شاغلم هستن سخته برم 

بگم بیاد خونمون خسته میشه 

ی بار با سقطم کلی خسته ش کردم 

خودمم شاغلم ولی دیگه نمیخوام برم 

همسرمم میگه میمونم پیشت ولی خب از صب تا شب ور دل من اذیت میشه 

این روز ها هم دلم بیشتر از همیشه میگیره 

استرس دیگران بلاها سر من داد 

نمیدونم چ جور کنترل کنم این سری 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

سلام امروز رفتم یه دکتر زنان دیگه گفتش باید حتما دوتا سونوگرافی به فاصله چند روز برای تایید بارداری پوچ باشه تا بتونه دارو بده برای هفته دیگه سونو نوشت که اگه تا اون موقع دفع نشد گفت دارو مینویسه ولی فقط باید هلال احمر بگیرم اونجا دارن و با اون دارو برم بیمارستان بستری بشم گفت نمیشه با دارو تو خونه دفع کنی چون خونریزی زیاده باید بیمارستان باشی