2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
والا مال منو ایقد سریع تموم کرد..

ماهور عزیز الان پیامهارو خوندم دیدم مثبت شدی خداروهزارمرتبه شکر تبریک میگم عزیزدلم 

انشالله که صحیح و سالم بغلش بگیری انشالله روزی آلا جان و فاطمه جون و رادیس جون و پروانه جون و بقیه منتظرا....

بچه ها کسی هست بعد پانگچر لک بینی داشته باش؟من روز دوازدهم‌پریودیمه و هنوزم لک میبینم چکار کنم

سلام گلم منم مث شما لک بینی داشتم مابین پریودام حجم پریود دومم هم کم بود ولی پریود سوم اوکی شدم دیگه م لک ندیدم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهور عزیز الان پیامهارو خوندم دیدم مثبت شدی خداروهزارمرتبه شکر تبریک میگم عزیزدلم  انشالله که ...

قربونت سحربانو جون..ممنون بابت تبریک گفتنت عزیزم..

انشاالله.

الان داره اذان میگه..بحق همی اذان دامن منتظرهای یایت سبز بشه بزودی..و همچنین تمام تمام منتظران کشورم

سلام گلم منم مث شما لک بینی داشتم مابین پریودام حجم پریود دومم هم کم بود ولی پریود سوم اوکی شدم دیگه ...

ممنون عزیزم یادتون نیست تا روز چندم لک دیدین؟من رو اعصابمه راستش یخورده هم نگرانم کرده

ممنون عزیزم یادتون نیست تا روز چندم لک دیدین؟من رو اعصابمه راستش یخورده هم نگرانم کرده

نگران نباش ازخیلیا پرسیدم مث من بودن من دقیقا تا ی هفته ده روز قبل پریود سومم لک میدیدم ی روز بود ی روز نبودمنم مث شما نگران بودم دکترم گفت بخاطر عمل پانکچرته

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
نگران نباش ازخیلیا پرسیدم مث من بودن من دقیقا تا ی هفته ده روز قبل پریود سومم لک میدیدم ی روز بود ی ...

سلام دوستان کسی هست با ای وی اف مثبت اما لکه بینی داشته باشه 

من ۵ هفته و ۴ روزم و انتقال جنین داشتم اما لکه بینی قهوه ای دارم 

کسی تجربه داره؟؟

من‌‌قصدکردم‌این‌سری‌کلا‌بی‌خیال‌باشم‌چون‌دوتا‌انتقال‌منفی‌

داشتم‌ولی

علائم‌داره‌منو‌دیوانه‌میکنه‌‌دوروزه‌لک‌دارم‌امروز‌پادرد‌دارم‌کمردرد

این‌بلاتکلیفی‌داغونم‌میکنه😭‌دوروزه‌فقط‌خوابیدم‌😔

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

سلام دخترا خوبین شماها سیناتروپین خودکاری زدین ؟

دکتر ۴تا ۱.۵ml/5mg برام نوشته از دوم پری روزی ۴۰واحد

با ۷تاسینال ۳۰۰ 

سوالم اینه که ۴تا کم نیست چون سینال تا شنبه باید بزنم

این پنجشنبه تموم میشه

باید بگیرم دوباره ؟

واینکه بچه‌های بیمه سلامت برین از بیمه ی برگه بگیرین ببرین دکتر مهر کنه بعد ببرین بیمه تحویل بدین داروها همش بیمه حساب میکنه