2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
اترین جان شما هم مثل من باید از اول شروع کنی؟

منم بعد چند بار آی وی اف نامپفق دارم دوباره شروع میکنم خدا به دادمون برسه 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

منم بعد چند بار آی وی اف نامپفق دارم دوباره شروع میکنم خدا به دادمون برسه 

فقط خدا باید از این راه سخت نجاتمون بده و گرنه که باختیم

چند سالتونه؟من ۴۰ سالمه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی دوقلوها خوبن چه خبر حسابیییی فکر کنم درگیری

سلام عزیزم

اره یه گروه داریم دوقلودار ها فحش به خودشون د جد و آباد میدن و لعنت میکنن روزایی که رفتن دنبال دوا و درمون🤣🤣🤣

اگه بچه های اینجارو ببرم اونجا تضمینی نصفشون پشیمون میشن ادامه بدن🫠

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلااااام عزیز دلم خوبی؟ بچه ها خوبن؟😍 شکر خدا منم خوبم😘 سلامتی خبری نیس. دکتر مهرماه گفت دو سه م ...

بعد عمل تاخیر داره پریودی

انشاالله که هرچی خیر سرراهت قرار بگیره 😍😍😍

من میام اینجا فقط به عشق مثبت شدن شماها😍🤩

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الان چ راهی برا ضخامت رفتی ؟

اول با استرادیول ایرانی و پچ سیکل کنسل شد

دوم با  امپول دیفرلین و و شروع سبکل بدون دوره پریود و با امپول استرادیول دوباره سیکلم کنسل شد 

سوم با استرادیول خارجی و پچ دوباره سیکلم کنسل شد

چهارم هم که ایندفعه هست سیکل با لتروزول و امپول پیورگان که از فردا داروهام شروع میشه در واقع سیکل با تخمک گذاری هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام ماهور جان ببخشید گلم امروز نتونستم بیام نی نی سایت چی شد گرفتی؟ والامال منزده 5g همون دوز 5هست؟

چون من ۲ ونیم نخواستم..

همون دوز ۵ پیدا کردم..

راستی چون اینا رو با بیمه خریدی.یادت باشه جعبه هاشو نندازی..بیمه ازت میگیرشون حتما..

بالا و پایین جعبه سرمهای تو رو ببین

سلام دخترا خوبین من بازم به اصرار خودم وارد سیکل شدم امروز پریود شدم از فردا داروهام شروع میشه انش ...

موفق باشی عزیز دلم.ان شا الله دست پر از این سیکل بیایی بیرون اترین عزیزم