2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046680 بازدید | 684536 پست
خیلی خوبه. چون تهران برای این کار دکترا تا جایی که میدونم بیش از یک سزارین را حتی قبول نمیکنن. چون ا ...

عزیزم من یه خرده استرسی،شدم

دکترم گفت دوتاسزارین داشتی برای بررسی چسبندگی جفت نمیدونم آکرا همچین چیزی فرستاد سونو و سونو گفت خوبه

همین منظورته

الان من به دکتر بگم سر سی و هشت سزارین کنه

تو لکس رنگی قبل بارداری من یه دیورتیکول کوچک هم ناشی از سزارین قبلی داشتم

نکنه ازونجا پاره بشه رحمم

وای خل شدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یه خرده استرسی،شدم دکترم گفت دوتاسزارین داشتی برای بررسی چسبندگی جفت نمیدونم آکرا همچین چی ...

۳۸ هفته منظورتون چند هفته هست؟یعنی ۳۷ و چند روز که داخل۳۸ هستی رو میگی؟من که از اول گفتم تیکرتو عوض کن شما۴۰ هفته گذاشتی😅

عزیزم من یه خرده استرسی،شدم دکترم گفت دوتاسزارین داشتی برای بررسی چسبندگی جفت نمیدونم آکرا همچین چی ...

من حالا از دیروز استرس حرکاتشو دارم خیلی کم شده وقتی هم حرکت میکنه یه ذره مثل ماهی سر میخوره فشار میده تمام!چند روز پیش خیلی بیشتر بود

چیکار کنم بنظرت؟شمام اینجوری؟

اون روزی رفتم ان اس تی اینقدر تکون میخورد که نگو! الان اما اصلا مثل اون روز نیست

دآرم دیوونه میشم بخدا همش استرس دارم این آخریا انگاری بدتره چون جون یک آدم زنده واقعا در میونه همش میترسم چیزی نشه

خوب بازم برو دنبالش عزیزم.منم خیلی داغون شدم خیلی طول کشید تا سرپا شم  بعد از دوقلوها . اما دید ...

انشالله خدا جواب سختیاتو میده عزیزم.

توکل به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوست خوبم با توجه به تجربه ی من از بیبی چک به نظرم درست نیست بعد چند ساعت خوار واقعا اون تایمم به نظ ...

دستت درد نکنه پروانه جان. بهش گفتم برا نتیجه منفی آماده باشه ولی ررا احتیاط داروهاشو قطع نکنه.

فقط گفتم اینجام بپرسم ببینم تو میکرو کسی شنیده دیر اتفاق بیفته لانه گزینی یا نه. خدا کنه مثبت بشه طفلک دیگه جنین هم نداره‌

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

راستی من پریودام ۳۰-۳۱ روزه اس. امروز روز ۲۶ بودم ک بعدازظهر خون دیدم. سمت راستمم ی درد عجیبی داره جوری ک ببخشید دستشویی هم برام سخت شده‌ . 

این درده از دیروز بود فک کردم شاید عفونت گرفتم ک امردز اینجوری شد.

ممکنه این زودتر اومدن پری ب خاطر سفر و ..‌‌ باشه؟ 

البته نزدیک ی هفته هم مامانم اینجا بود ب خاطر اون تو چایی گل سرخ میریختم نمیدونم اثر اونم ممکنه باشه یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پروانه خوبی؟؟میگم شما خبر داری داروخونه بدون نسخه آمپول پروژسترون میده؟؟

سلام عزیزم خوبی ممنون منم خوبم والله من همیشه با نسخه گرفتم ولی یه بار تموم شد مدارک انتقالمو بردم بهم دادن بگو هر روز باید بزنم

سلام عزیزم خوبی ممنون منم خوبم والله من همیشه با نسخه گرفتم ولی یه بار تموم شد مدارک انتقالمو بردم ب ...

ممنون عزیزم آره باید همینو بگم شرمنده مزاحمت میشم❤️

دوز۵۰ بگیرم دیگه؟؟

انشاءالله با این انتقالت مامان گلپسرا میشی انشاءالله😘😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦