2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مممنونم از توضیحتون،  اتفاقا فولیکول‌های منم اینطورین تو هر پانکجر ۹ و ۱۰ تا فولی میگرفتن چندتا ...

بله دقیقا 

من خودم ۴ بار بیخود پانکچر شدم که همش به خاطر اشتباه دکترا بوده ،واقعا علم کافی ندارن و خیلیاشون به روز هم نیستن چون از صبح تا شب کار میکنن وقت مطالعه ندارن به روز بشن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی سخته آدم این همه اذیت میشه اصلا براشون مهم نیست

فقط خدا خودش باید به هممون کمک کنه و راه رو هموار کنه بلکه همه نتیجه تلاششون رو ببینن ،عمرمون تو مراکز و مطب دکترا گذشت 

بله دقیقا  من خودم ۴ بار بیخود پانکچر شدم که همش به خاطر اشتباه دکترا بوده ،واقعا علم کافی ندا ...

دقیقا تازه بهشونم یه سری مسائل میگی یا توجه نمیکنن و بهشون بر میخوره یا تند برخورد میکنن ،خدا ما رو از دست این مراکز ناباروری رفتن نجات بده هممون دیگه خسته ایم بخدا

ببین الان که بار اولت بوده و سه تا فولیکول داشتی و یکدونه اش تخمک بوده ،معلومه که اون دوتای دیگه پوچ ...

مرسی عزیزم از اطلاعاتت این دفعه بهم اوابوست و دی اچ ای آ داده اما هنوز شروع نکردم. آزمایش هم نداد. شوهر منم ضعیفه هم حرکتش هم مورفولوژیش. منظورت از پانکچر پرگوریس چیه؟ و اینکه همین داروها رو بگم خارجیش رو بده؟ قیمتش چقدر فرق داره مگه؟

سلام دوستان اولین پریودبعدانتقال منفی چراطولانی شده روزهفتمم امروزبایدپاک میشدم تازه خون قرمزمیا ...

عزیزم من برعکس شما بودم 3 روز بیشتر نبود با خون غلیظ به دکتر گفتم گفت این بهم ریختگی ها طبیعیه نگران نباش

عزیزم ببخشید من نظر میدم من رفتم یزد البته با کریم زاده اونطوری هم که میگن خوب نیست بروز نیستن همون ...

عزیزم من امروز ویزیت شدم به من دارو دادن ک اگه جواب نگرفتم برم لاپراسکوپی

مرسی عزیزم از اطلاعاتت این دفعه بهم اوابوست و دی اچ ای آ داده اما هنوز شروع نکردم. آزمایش هم نداد. ش ...

پرگوریس آمپوله که من این دوره با اون پانکچر شدم و برای من خوب بود اما برای بعضیا هم این آمپول خوب نبوده 

کلا به دکترا بگو اینبار داروی خارجی برات بنویسه (آمپولارو میگم) دیگه هر کدوم که خودش صلاح بدونه نسبت به بدن و تخمدانات‌ می‌نویسه چون انواع داروی خارجی هم زیاده

دیگه یه بار با ایرانی(سینال و هاش ام جی ) پیش رفتی دیگه جواب نداده 

حالا به دکتر پیشنهاد بده ببین چی میگه نمیدونم که شایدم دوباره ایرانی نوشت برات 

کدوم شهری ؟

پرگوریس آمپوله که من این دوره با اون پانکچر شدم و برای من خوب بود اما برای بعضیا هم این آمپول خوب نب ...

تهرانم عزیزم مشکلی ندارم با دارو اما دکترم گفت دلیل انتقال منفی تو اصلا معلوم نیست. بهم گفت اهدایی بگیر که اصلا قبول نکردم.

ببین الان استرست در حد بشه یا نشه هست وقتی به امید خدا مثبت میشی استرست کم نمیشه فقط مدلش عوض میشه ا ...

واقعا استرسه ک رنگ عوض میکنه انشالله خدا خودش ب هممون کمک کنه ارامشش رو بهمون عطا کنه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

سلام خانوما ان شاءالله به احترام این روزهای حسینی خدا به همه چشم‌انتظارها بهترینهاشو عطا کنه🤲🖤میگم اینجا کسی دکتر معصومه حاجی شفیعها تو ارومیه رفته جواب گرفته؟