2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046693 بازدید | 684537 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پارسال هم با پرگووریس پانکچر شدم یه جای دیگه ، که باز فولی هام کم بود، کلا از اونایی هستم که فول ...

انشاالله اینبار بهترین نتیجه حاصل میشه و برای بچه های بعدیتون هم جنین فریز دارید.میشه بپرسم ااونبار کدوم دکتر پرگووریس تجویز کرد؟ بعصی ها میگن برای دخیره کم پرگووریس بعصی میگن النوا. بعصی تیرانی. اصلا معلوم نیست چی به چیه. کلا البته هر بدنی یکجور جواب میده

آبان با پرگووریس پانکچر کردم که ۳ تا تخمک داشتم فقط از یه دونه تخمدانم الان با آمپول ایرانی ۶ تا فول ...

من هم سونو دخیره فقط یک تخمدانم سه ۴ تا انترال داری اونیکی فقط یکی داره. سری قبلم که پانکچر داشتم تخمدان چپم خوب نبود. ماشاالله خوبه. ایشالا هر ۶تاش جنین بهت بده.

پناه بر خدا از بس استرس میکشیم من که خُل شدم.

ببین الان استرست در حد بشه یا نشه هست وقتی به امید خدا مثبت میشی استرست کم نمیشه فقط مدلش عوض میشه انشاالله برای شما هم مدلش عوض بشه 

انشاالله اینبار بهترین نتیجه حاصل میشه و برای بچه های بعدیتون هم جنین فریز دارید.میشه بپرسم ااونبار ...

برای من النووا خوب جواب میداد ولی پرگوریس افتضاح بود اصلا جواب نداد 

اون پارسال بود...هیییی....انگار بعد پانکچر اومده پایین.الان شده یک وهفت دهم

به نطرم از اولم کاذب سه و نیم نشون داده. با اون تعداد تخمک. نگران نباش با پانکچر دخیره پایین نمیاد. فولی های انترال فقط هدر نمیرن. قطعا این سری هم کمتر از سری قبل نمیشه. ایشالا با داروی مناسبتر بیشتر هم میشه 

سلاااااااممم بچه ها چقدر ستروتاید درد داشتتت😭😭 همچنان دارم میسوزم شما هم اینجوری بودید؟

اوه من که پدرم در میومد هر دفعه باز خارجیش بهتره ایرانی خیلی میسوزونه آدم آتیش میگیره

اگه آنترال سه یا ۴ تا باشه پس تخمدانات‌ به دارو خوب واکنش میده  نه من البته خودم اینجوری فکر م ...

مگه با تحریک تخمدان تعداد انترالها تغییر میکنه؟ من مصاحبه های دکترها را گوش دادم میگن با تحریک انترالها رشد میکنن