2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دوستان خدابخوادفرداانتقال دارم نمیدونم چراامروزکمردرددارم کمرم داره میشکنه نتونستم پیاده رویم بر ...

سلام عزیزم انشاالله بسلامتی لابد زیاد کار کردی کمر درد گرفتی

چیکار کردین شما ؟ هیسترو شدین ؟

یادمه اخرین بار گفتین کنسل شده انتقالتون و دکتر گفته رحمتون حباب داره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مطمئنی؟  نتیجه تست مگه چی بوده؟  من خودم نتیجه تست mthfr م هتروزیگوت بود و به خاطر ...

والا چیزی که دکتر به من گفت اینه که بخاطر این ژن بدنم نمیتونه فولیک اسید رو تبدیل به فولات کنه و ممکنه باعث سقط بشه و فولیک اسید نخورم و به جاش فولات بخورم و مرکز مام هم که رفتم دکتر علیرضایی گفت ما دیگه به هیچ کسی فولیک اسید نمیدیم همه کوالی فول

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه از پریروزفقط اسید فولیک میخورم از شنبه پروژسترون و اس ا وانوکسان با ونتقال جنین میدن

جنینتون فریز هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خانما یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

من پنجشنبه وقت پانکچر دارم و می خواستم حتما فرش انتقال بدم امروز دکتر سونو کرد گفت ضخامتم تعریفی نداره سه خطی ولی ۷ هست هیچ کاری نمی تونم انجام بدم ؟

سلام عزیزم خوبی  والا چهارتا دکتر رفتم گفتن صفرا مثل آپاندیسیت یه عضوی هست که حیاتی نیست و میش ...

فاطمه جان طب مدرن پیش برو 

طب سنتی وقت گیر هست حالا معلوم نیست جواب بده یا نه با کلی داروی گیاهی و.... که ممکنه هورموناتم به هم بریزه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم شما هنوز آمپول انوکسا رو استفاده میکنین؟ 

من از مثبت شدن ازمایشم بخاطر خونریزی قطع کرده بود از ۲۶ هفته که استراحت مطلق شدم دیگه دکتر گفت حتی دستشویی هم نباید بری دوباره انوکسا شروع کرد که خون لخته نشه