2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ان شاالله که بی بی مثبت باشه 😍😍😍🤲🤲🤲 به امید خدا پس پریود شدین سیکل رو شروع میکنی ؟ ان شاالله ب ...

سلام عزیزم نه منفی بود قشنگ🤣

بله پریود بشم میرم تو سیکل اگر اانشااله موانعی نباشه

ممنونم ازت به هم چنین تو دوست خوبم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه منفی بود قشنگ🤣 بله پریود بشم میرم تو سیکل اگر اانشااله موانعی نباشه ممنونم ازت به ه ...

متاسفم که منفی شد 🙁 ان شاالله هیچ مانعی پیش نمیاد و همه چیز به خوبی پیش میره و انتقالتون انجام میشه و نتیجه اش هم مثبت میشه 😍🤲 مرسی عزیزم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهی ان شاءالله بهتربشید     نه بهمن معکوس عمل میکنه دارومیگیری تاروزانتقال  روزان ...

خیلی ممنون عزیزم خداروشکر خوب شدن معطل دکتر رفتن بودن دارونخورده هردو خوب شدن 🤭 عه بیمارستان بهمن هستی. منم اونجا انجام دادم چقد روزپراسترسیه . انشالله که خیر باشه و نتیجه زحماتتوببینی 

سلام دوستان من شنبه انتقال جنین دارم دکترم برای من فقط قرص لتروزل ده تاو آمپول سینا الف چهار روز تجو ...

از روز چندم سینال اف زدی ؟ روز چندم رفتی سونو ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان من شنبه انتقال جنین دارم دکترم برای من فقط قرص لتروزل ده تاو آمپول سینا الف چهار روز تجو ...

یعنی برا روز شنبه ک انتقال بدی پروژسترون هم بهت نداده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شاالله زود زود مامان بشی الهی امین   دکترت در مورد خونرسانی ضعیف چه میگه؟

هر وق میرم میگه ضعیفه فایده نداره

فشارت هم کنترل کن اگه بالا باشه خطرناکه برای شما کمه اصلا شاید تکرار کنی منفی بشه

اوکی..گفت فشارت کنترل کن..شورو شیرین نخور...بعدش سحرجان من سونو داپلر نوشت برا سلامت جنین وجفت ووزن جنین..میگم چرا نوشته؟الان ۲۵هفته هستم..برا۲۸هفته نوشت

سلام فاطمه جان خوبی ؟بالاخره  برای صفرا چه تصمیمی گرفتی

سلام عزیزم خوبی 

والا چهارتا دکتر رفتم گفتن صفرا مثل آپاندیسیت یه عضوی هست که حیاتی نیست و میشه برداشت 

یکجا هم رفتم که دکتر فضل جو طب سنتی بود گفت مزاحم سودا هستش و پنج ماه دارو مصرف کنم بالای پنج میلی هست و تضمین نمیده و شاید عمل بشم 

از یه طب کار دیگه ویزیت آنلاین شدم گفت که من دموی هستم و بهتره عمل نکنم 

دیروز هم با یه دکتر دیگه ویزیت آنلاین شدم شرایط و عکس زبونم و فرستادم اونم گفت صفراوی هستم و گفت طی دو الی سه نسخه میشه حل کرد گفتم تضمین میدین گفت که تو هیج مورد جراحی و سنتی تضمینی نیست 

الان دو تا سوالم برا پیش اومده 

یکی اینکه موندم کدوم روش و برم 

دوم اینکه چرا طب سنتی هر کدوم یک مزاج برام حدس زدن و هر کدوم یه چیزی گفتن 

الان موندم چیکار کنم میشه مهتاب بهم مشورت بدی یا برای سنتی استخاره بگیری برام 

یه دنیا ممنون میشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اوکی..گفت فشارت کنترل کن..شورو شیرین نخور...بعدش سحرجان من سونو داپلر نوشت برا سلامت جنین وجفت ووزن ...

عزیزم نگران نباش برای منم نوشتن میخوان خونرسانی به جنین بررسی کنن که اگه خدایی نکرده خونرسانی کم بود دوز انوکسا تغییر بدن

عزیزم نگران نباش برای منم نوشتن میخوان خونرسانی به جنین بررسی کنن که اگه خدایی نکرده خونرسانی کم بود ...

اع اینقدر نگران میشم..دعام کن سحرجان...شمارفتی وزن جنین چقدربود؟چندهفته رفتی؟