2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
نه عزیزم هیچ دردی ندارم. اصلا خیلی راحت بوده تا اینجا برام. نه درد نه لک نه تهوع .فقط بیحالم. اخه می ...

خداروشکر ان شاالله تا اخر هم بی دردسر باشه و راحت بغلش بگیرین❤️

اینکه سونو شکمی بوده هم شاید تو دیده نشدنش بی تاثیر نباشه. واژینال زودتر دیده میشد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساک رو دیر دیدن یعنی چند وقت بعد دیدن هفته چندم؟

متاسفانه یادم نیس . کاربر تنهاتررررررررین بودن اگه اشتباه نکنم بیان حتما راهنمایی می کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جان قرمز دوزش صد.طلاییه ۳۰.

نگران نباش. چیزی نیس. اگه میتونی با دکتر حرف بزن ببین میتونن از این روزی چند تا بخورن ک جای ۱۰۰ میلی رو بگیره یا همون ۳۰ کافیه؟

نگران نباش. چیزی نیس. اگه میتونی با دکتر حرف بزن ببین میتونن از این روزی چند تا بخورن ک جای ۱۰۰ میلی ...

شوهرم میگ ولش کن تقویتی دیگ.نمیدونم راستش.مرکز خیلی داروهاشو گرون میده راستش.مثلا اوندفعه اسپریژن گفت پونصد و خورده ای و من نگرفتم داروخانه های دیگ ۴۶۰میدادن .

نه پنج هفته و یک روز بودم سونو شکمی انجام داد . استرس داد گفت دو روز پیش بتا ۱۶۰۰ بوده الان پس ۲۰۰۰ ...

حتما جای دیگه برو عزیزم نگران نباش انشالله خیره. 

ولی بالای ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ دیده میشه البته من واژینال رو میدونم چون شکمی بوده حتما زودتر برو که خیالتم راحت بشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شوهرم میگ ولش کن تقویتی دیگ.نمیدونم راستش.مرکز خیلی داروهاشو گرون میده راستش.مثلا اوندفعه اسپریژن گف ...

برایه شوهرته کمه چون مشکل تحرک داره روزی سه تا بخوره یا صد بگیره ولی اگه برایه خودته چون اوابوست خودش کیوتن داره روزی یکی بخوری کافیه البته این نظر منه باز خودت میدونی 

عزیزم میگم چطور ویزیت آنلاین میگیرین؟؟منم راهم دوره سخته حضوری برم بعد آزمایشات رو از طریق پیام رسا ...

من از طریق یک‌پیج هماهنگ شدم یک بار بادکتر ویزیت شدم 

من فردا از منشیش میپرسم ببینم چطور میتونی ویزیت بشی 

چون منشیش خیلی تاکید کرد که شماره دکتر رو‌به کسی ندم 

من فردا میپرسم و‌نتیجه شو‌به شما میگم عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
من از طریق یک‌پیج هماهنگ شدم یک بار بادکتر ویزیت شدم  من فردا از منشیش میپرسم ببینم چطور میتون ...

ممنون عزیزم خیلی لطف میکنی خدا خیرت بده❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم انتقال دادم آندومترم 7.4 بود خب اینا که اینو میدونن چرا انتقال میدن؟

شما مثبت شدی عزیزم !؟الان باردارین !

ممنونم عزیزم❤️ ان شاالله برا شمام همین طور. ینی برا اندومتر ای وی ای جی بزنی؟

فک میکنم برای حالا دقیق نمیدونم برا چی 

فردا نوبت دارم بر هردو دکتر ببینم نتیجه چی میشه