2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست
اخه دوستم با همین واسطه ۳۰ تومن گرفته بعدم ما ک کسی رو مجبور نمیکنیم خودشون اگه بخوان قبول میکنن منم ...

ببین عزیزم پیامای شما رو خوندم. شما میگی مجبوری و نیاز داری مجبوری این کارو کنی پس دیگه اینهمه نگرانی دلیلی نداره به هر حال بدنها با هم فرق داره و شما داری این همه هورمون استفاده میکنی ماها مجبوریم چون حسرت بچه داریم شما هم چون نیاز داری اگه اینقد مهمه که براش حاضری پس دیگه انجام بده. این کارا عوارض داره و خطر هم داره یکی میبینی هیچیش نمیشه یکی هم کارش به بیمارستان میکشه. حتی ممکنه چند روز بستری بشه. یکی ذخیره تخمدانش کمه اما خیلی بعد پانکچر اذیت میشه یکی هم نه عادیه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها دارو کیوتن نوشتن مرکز ناباروری من اونحا نگرفتم دارو هارو اومدم شهرخودم.الان نمیدونم کیوت ...

سلام. اشکال نداره عزیزم همون طلایی رو بخوردید من خودم همیشه قرمز میگرفتم اما ابن سینا که میرفتم طلایی داشتن اونو میدادن. حالا دفعه بعد خواستی بخری قرمز دوز ۱۰۰ بخر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها دارو کیوتن نوشتن مرکز ناباروری من اونحا نگرفتم دارو هارو اومدم شهرخودم.الان نمیدونم کیوت ...

دوزشون فرق داره با هم. اگه اشتباه نکنم من ی بار گرفته بودم گلبهی بود رنگش اون ۳۰  میلی گرم بود. کیوتن قرمز ۱۰۰ میلی گرمه.

فقط از رنگ قوطی نمیشه گف شاید چون شرکتش فرق داره اینجوریه ببین دوزش رو چند زده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانمه گفت بتاش دویست بوده و ماما گفت ساک دیده نشده بعد ماما بعش گفت برو آزمایش بده چون ساک دیده نشده ...

اره بتارو تکرار می کنن ک ببینن روند رشد درست هس یا نه . معمولا روند درست نباشه ب خارج رحمی یا تهدید ب سقط شک می کنن. ولی تا جایی ک من میدونم و تجربه های خودم، خیلی کم پیش میاد ک با بتای ۲۰۰ اینا ساک دیده بشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانمه گفت بتاش دویست بوده و ماما گفت ساک دیده نشده بعد ماما بعش گفت برو آزمایش بده چون ساک دیده نشده ...

منم بتام ۲۰۰۰ بود هفته پنج . دیده نشد . استرس دارم میخوام چمد روز دیگه دوباره برم سونو.

اره بتارو تکرار می کنن ک ببینن روند رشد درست هس یا نه . معمولا روند درست نباشه ب خارج رحمی یا تهدید ...

عزیزم من بتام ۱۶۰۰ بود دو روز بعدش متخصص زنان سونو کرد ساک رو ندید. منم گذاشتم دو هفته بعدش برم دوباره سونو بیرون

عزیزم من بتام ۱۶۰۰ بود دو روز بعدش متخصص زنان سونو کرد ساک رو ندید. منم گذاشتم دو هفته بعدش برم دوبا ...

ان شاالله که این دفعه دیده بشه داخل رحم تون و خیال تون راحت بشه. درد یک طرفه یا لک بینی و خونریزی ندارین؟

نگران نباش یکی از دوستان هم اینجا بتاشون بالا بود ولی ساک رو خیلی دیر دیدن. ان شاالله خیره برا شما هم❤️

واژینال انجام داد؟

نه پنج هفته و یک روز بودم سونو شکمی انجام داد . استرس داد گفت دو روز پیش بتا ۱۶۰۰ بوده الان پس ۲۰۰۰ به بالاست باید دیده بشه. بعد گفت حتما برو بیرون سونو شاید دستگاه من ضعیفه. منم حقیقتا نرفتم گفتم اخه تازه پنج هفته ام.الان ده روز گذشته میخوام برم یکی دو روزه

عزیزم من بتام ۱۶۰۰ بود دو روز بعدش متخصص زنان سونو کرد ساک رو ندید. منم گذاشتم دو هفته بعدش برم دوبا ...

البته دو هفته ب نظرم دیره کاش زودتر برید. من اول فکر کردم نوشتین دو روز بعد برید سونو. 

ان شاالله خوش خبر باشید

ان شاالله که این دفعه دیده بشه داخل رحم تون و خیال تون راحت بشه. درد یک طرفه یا لک بینی و خونریزی ند ...

نه عزیزم هیچ دردی ندارم. اصلا خیلی راحت بوده تا اینجا برام. نه درد نه لک نه تهوع .فقط بیحالم. اخه میگن بتا بالا باشه دیده میشه نمیدونم چی بگم. اصلا حوصله دردسر ندارم