2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام الهه ی قشنگم خودت و دختر گلمون خوبه ؟ فدات بشم خوبم میگذره.هنوز کمی بیشتر از لکه بینی خون میبی ...

قربونت عزیز دلم ما هم خوبیم خداروشکر   خیلی به خودت برس ماهیچه و مغزی جات بخور استراحت کن تا خونریزیت قطع نشده کار سنگین نکنی ایشاله زوده زود خوب میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کی ثبت نام کردی من برج چهار فکنم ثبت کردم برج هفت هشت زنگ زدن

خب الان منصرف شدین ؟ یا هنوز نوبتتون نشده ؟ 

من یک ماهی هست ثبت نام کردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خب الان منصرف شدین ؟ یا هنوز نوبتتون نشده ؟  من یک ماهی هست ثبت نام کردم

نه مشاور روانشناسیش رفتیم بازم باید بریم مشاوره بهت زنگ. میزنن پس 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه مشاور روانشناسیش رفتیم بازم باید بریم مشاوره بهت زنگ. میزنن پس 

عزیزم برای دختر نوشتید ؟ 

چرا انقد زمان برد 🥲

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم 😍 چشم به نی نی میگم 😘 نه اینطوری نیست، وقتی بچه از اول تو یه خانواده باشه، اینقد مهرش به ...

ممنون مهربونم 🙂🫀

امروز داشتم به این فکر میکردم که نینی بیاد من هیچی بلد نیستم فقط میدونم هر ۲ ساعت یکبار باید بهش شیر بدم مقدارشم نمیدونم

مای بی بی بلدم عوض کنم ولی چون خیلی کوچولوعه میترسم بهش اسیب بزنم یا مثلا لباس عوض کردنش

میترسم اذیت بشه من هیچی بلد نیستم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله خیر بود،  سیصد هفتاد تا سوال  بود

آها ممنون عزیزم

ولی چرا انقد زمان برد برای شما

کی باید سیسمونی بگیری براش😍

و کی میان برای بازدید و تحقیق خونتون ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آها ممنون عزیزم ولی چرا انقد زمان برد برای شما کی باید سیسمونی بگیری براش😍 و کی میان برای بازدید ...

به نظرم شما هم فعلا ثبت نامتون رو انجام بدین چون چند ماه انگار طول میکشه تا زنگ بزنند 

انشاالله تا اون موقع مدرک تحصیلیتون هم اماده شده

آها ممنون عزیزم ولی چرا انقد زمان برد برای شما کی باید سیسمونی بگیری براش😍 و کی میان برای بازدید ...

منم این روزا همش به این چیزا فکر میکنم 

به همسرم میگم مطمئنن توی بهزیستی شیشه پستونک مارک و لباس های مارک و پوشک خوب واسش نگرفتن باید یه عالمه چیزای خوب واسش بخریم 

میگم یادت باشه خواستیم بریم دنبالش لباس خوشگل و شیشه پستونک و شیر خشک ببریم حتما میگم وااای نکنه یادم بره پوشک و دستمال مرطوب ببرم 

میگم یادت نره صندلی ماشین نصب کنیااا 

خلاصه که هر روز از همسرم میپرسم زنگ نزدن 

عزیزم برای دختر نوشتید ؟  چرا انقد زمان برد 🥲

اره زمان بر معمولا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

خیلی مونده بابا مشاور چندین جلست.  پزشک قانونی کمیته

دکتر انوکسا و آسپرین منو قطع کرده و استراحت مطلق داده میگه لازم نیست موندم واقعا

چند تا سقط داشتی  همون دکتر ایوی افته