2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684584 پست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 خواهرای عزیزم در حرم امام رضا نائب الزیاره و دعاگوی همگی هستم تک تک اسم نم ...

🥺🥺🥺🫂زیارتت قبول چه سعادتی انشاالله ممنون از دعای قشنگت عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه شما مشکل اسپرم هم دارید ؟  یعنی با پرگوریس هم تخمکهات مثل اون موقع بود که داروی ایرانی د ...

عزیزم با پرگووریس ۵ تا تخمک داشتم و ۳ تا جنین شد

فرش انتقال دادم

بعدش تا چند سال نرفتم دیگه مستقیم رفتم ابن سینا النوا داد ۱۳ تا تخمک کشیدن ۱۲ تا جنین شد

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی دوستم الهی که سلامت باشی و به زودی مامان بشی 

الهی امین یا رب العالمین 😍

خودت هم زود زود مامان بچه های ناز بشی الهی امین یا رب العالمین 😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم قربونت برم الهی شکر بهترم.میدونم عزیزم چرا فرهنگ ما ایرانیا اینجوری ؟انشاالله خدا ی جفت پ ...

خواسته و ناخواسته اشو خدا میدونه .من برام مهم نیس حرفهاش بذار خوش باشه خدابچشو سلامت نگهداره و لسلامت بغلش کنه.خدای منم بزرگه.

من سونو آخر ک رفتم گف فقط جمع آوری جنین بیمار اندومتریوز داره انتقال نداره و امپول ندین روز عمل گف ...

ای بابا یعنی چی؟ دکترت یعنی واقعا نمیفهمه که نباید بهت داروی انتقال بده،این داروها ضرر داره چرا باید الکی استفاده کنی؟،خود دکترتو دیدی؟ خودش گفت آمپول بزن؟ 

عزیزم با پرگووریس ۵ تا تخمک داشتم و ۳ تا جنین شد فرش انتقال دادم بعدش تا چند سال نرفتم دیگه مستقیم ...

چون پرگوریس دوز دارو رو کم داده بودن تخمک کم شده بود یا زیاد بود دوزش ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام من امروز از تیرک برای شستن سرامیک ها خیلی استفاده کردم و لباس زیر هم نپوشیده بودم و فقط دهان ...

تیرک چیه عزیزم 

دیگه استرس نده به خودت کاریه که شده ،انشالله چیزی نمیشه ،شاید سوزش واژن از اون نباشه 

از این به بعد با تاید بشور تا بارداریت تموم بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش