2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047258 بازدید | 684583 پست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 خواهرای عزیزم در حرم امام رضا نائب الزیاره و دعاگوی همگی هستم تک تک اسم نم ...

سلام مهتاب جان

خییییلی التماس دعا

خوشا به سعادتتون. 

نمیدونم کی قسمت بشه برم، دلم خیلی برای آقا تنگه. خیلی سلام منو به آقا برسونید🌹

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز از تیرک برای شستن سرامیک ها خیلی استفاده کردم و لباس زیر هم نپوشیده بودم و فقط دهان ...

سلام پانیذجان. سوزش واژن رو نمیدونم ولی منم یه کم کار میکنم کمر درد شدید پریودی میگیرم. باید حتما حداقل نیم ساعت دراز بکشم تا آروم بشه.

الان استراحت کن که دردات آروم بشه

سلام من امروز از تیرک برای شستن سرامیک ها خیلی استفاده کردم و لباس زیر هم نپوشیده بودم و فقط دهان ...

بعدشم ببین هر چقدرم دهن و بینی رو ببندی بازم مقداری از گازهای تولید شده رو تنفس میکنی، پس این یک ماه باقیمانده رو هم دندون رو جیگر بذار یه کم کثیفیها رو تحمل کن ان شاالله نی نی اومد بعدش هر چقدر خواستی بشور و تمیز کن.

سلام عزیزم چطوری در چه حالی علائمای شمام کم شده ؟من سینه دردم کم شده تهوع هم رفته کلا هیچی ندارم&nbs ...

سلام عزیزم. منم سینه درد ندارم دیگه. پریروز داروهام تغییر دادن امشب افتادم به خونریزی. الان از بیمارستان اومدم معاینم کرد گفت دهاته رحمت بسته چیزی نیست هرچی اصرار کردم سونو نگرفت. فردا برم سونو بدم ببینم ان‌شالله هردو خوب باشن

الای عزیزم موقع افطار همتون دعا کردم سال دیگه اول محرم بچه هامون بغلمون باشه 

الهی قربوونت برم❤️❤️ قبول باشه عزیزم

ان شاالله ان شاالله😍😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم حتما زنگ بزن از مرکز بپرس که بری واژنت معاینه بشه 

اگر صدمه دیده پماد بدن

انشاالله که چیزی نشده

هفته بعد انتقال دارم الان دارو استفاده میکنم و ترشحاتم خیلی زیاده به نظرتون طبیعیه کسی مثل من بوده؟

روز چندم عادت انتقال میده؟

من دوره پیشم رو یادم رفته چندمم بود

میخوام برنامه ریزی کنم برای کارام 

عزیزم دلم الان ثبتنام کردی ؟ خیلی حرفات قشنگ و امیدوارانه بود انشاالله خدا دلتو با فرزندان سالم شاد ...

اره عزیزم ثبت نام کردم منتظریم که بهمون زنگ بزنند

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم. منم سینه درد ندارم دیگه. پریروز داروهام تغییر دادن امشب افتادم به خونریزی. الان از بیمار ...

اانشاالله دوتایی دارن تو دل مامانشون خوش میگذرونن.

ای جان که دو قلو چقدر قشنگه😍😍

دوستای گلم میشه واسه شادی رو داداشم یه صلوات بفرستید امروز تولدش بود 😭 خدا عزیزاتون رو حفظ کنه&nbs ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🖤

الهی همنشین جوون امام حسین باشن🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره اصلا یادم‌نبود داداشت اینجاس. انشالله ۱۲۰ ساله بشی عزیزم ❤

قربووونت برم عزیزم❤️ نمیدونی چقد مشتاق دیدن تک تک تونم😘

الهییی عزیزم. اذیت نکن خودتو.  الان این فشار روحی و استرس بدتر ضرر داره برات.

بسپار ب امام حسین ع . ان شاالله ک مشکلی پیش نمیاد

سلام خواهرای گلم انشاءالله حالتون خوب باشه آمدم بگم آزمایشم چندروز پیش منفی شد کلا حتما خیریتی داش ...

چقدر سخته عزیزم 

ولی قوی بمون و دو ماه دیگه دوباره برو تو سیکل انشاالله به حق شش ماهه امام حسین به زودی دامنت سبز بشه 

الان ثبت نامکردی فرزند خاندگی به کجارسوندی

فعلا داخل سایت ثبت نام کردیم مدارک رو بارگذاری کردیم و منتظر تماس هستیم