2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047587 بازدید | 684615 پست
نمیشه عزیزم چندین سال دارم دست وپنجه نرم میکنم و تحمل میکنم ولی نمیشه به خاطر بچه م که سقفش خراب ن ...

الهی کاش حرفاتو به یکی بگی چیزایی که به هیچ کس نمیتونی بگی خودتو خالی کنی. کار درستی میکنی تحمل کن خدا جواب صبرتو میده دلم میگه درست میشه سختی داره اما میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره فدات شم من زرنگی کردم خوشبختی مادر شدن هم توشه خوشبختی همه چیه😍😍😍 انشالله خوشبخت میشی گلم

امیدوارم. 

ولی پیش چشمم سیاه

ما اختلاف فرهنگی شدید داریم. من هی کوتاه اومد با همه خوب و بدش کنار اومدم و ساختم ولی اون اصلا نخ کوتاه میاد نه کنار میاد

همه دنیا باید باهاش کنار بیان و بهش بگن چشم. توان و ظرفیت آدم هم هرچی سن میره بالا کم میشه.

الان تو سیکل انتقالم بهش میگم بچه نیاریم شرایطمون خوب نیست. همین یه دونه داره تاوان انتخاب غلط ما رو میده کافیه .میگه پسر میخوام نمیتونی زن بگیرم

راضیم حق و حقوقم رو بده به خاطر بچه م طلاق نگیرم ولی اون بره زن بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی کاش حرفاتو به یکی بگی چیزایی که به هیچ کس نمیتونی بگی خودتو خالی کنی. کار درستی میکنی تحمل کن خ ...

اامیدوارم تمام بشه

ولی توان و ظرفیت آدم هم یه حدی داره

عقلم میگه هیچ فایده ای نداره ادامه دادن

ولی اسم جدایی میاد بچه م اشک میریزه چجور که منو آواره نکن

این طفلکم به پای خودش نیومده من مسولم

و همسرم از این اخلاقای من که میسوزم و میسازم و آبرو داریم سو استفاده میکنه

من هستم اگر لایق باشم

قبول باشه انشاالله که حاجت روا بشی فسقلی بیاد تو بغلت 😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قبول باشه انشاالله که حاجت روا بشی فسقلی بیاد تو بغلت 😍😍

همچنین برای خودت عزیزم 

امروز فقط برلی خودم دعام اینه اگر صالح و با تقوا میدی بده.اگر میخواد بزرگ بشه اذیتم کنه نباشه خیلی بهتر

عه به سلامتی انشاالله که هر ۴ تا تخمک جنین بشه❤️،احتمالا میخوان برات فرش انتقال بدن،وگرنه این همه پر ...

ممنون عزیزم

ینی بنظرت چند شنبه انتقاله؟

آخه من بلیط گرفتم پنجشنبه برگردم خونه میخوام بدونم

من نمیدونم فرش چیه

الان جنینایه پارسالمو زده سه روزه نمیدونم ینی چی؟

همچنین برای خودت عزیزم  امروز فقط برلی خودم دعام اینه اگر صالح و با تقوا میدی بده.اگر میخواد ب ...

انشاالله خدا بهترین ها رو نصیبت کنه عزیزم انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم از دیروز همش منتظر بودم که صدام کنی 😍 انشالله خیر ببینی.  دوستای گلم من امروز روزم اول ...

عزیزم من تابحال فقط پستهاتونو خوندم و متاسفانه چیزی نمیتونستن بنویسم اما میخوام بدونی همیشه موقع دعا تو ذهنمی. خدا خودش دلتد شاد کنه به حق این ایام

به خدا دور نیست حالا میبینی 

توکل بخدا فکر کنم پریود شدم هورمانام بهم ریخته گریه میکنم فقط

شما پیش کی ویزیت کردین ؟ مشکلتون چیه ؟ دکتر خاصی رو میخواین برین؟ مرکزی که اتجام دادین کجاس

من با دکتر علیرضایی ویزیت شدم 

من فعلا شهرستان میرم و جنین دارم اونجا اکه اینبار شهرستان نتیجه نگیرم دفعه دیگه میرم مرکز مام با دکتر علیرضایی ادامه میدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام خواهر باز من اومدم با چند تا سوال گفتن بپرسم میشه روز ۸ بی بی گذاشت ؟ جنینش ۴ روزه بود .و اینکه دوستم میگه هیچ علاعمی ندارم فقط روز دوم لک بینی قهوایی داشت دیشبم زیر ش‌کمش سفت شده بود 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
الهی... حالت رو میفهمم خصوصا وقتی چندسال میگذره  و بچه نداری دیگه کار از شوخی" یه بچه بیار " ...

مهتاب من چرا ناامید شدم چرا برام دور شده برام صلوات میفرستی دلم باز بشه

الهی امین

نوشا جان شما چند روز بعد سقط پریود شدی؟ بعدش پریودت زود تنظیم شد؟ من همش نگران پریودم هی از همه سوال میکنم میخام ببینم اگه تا کی نشدم برم دکتر اخه لکه بینیامم نمیاد مثلا یه روز یه دفعه میبینم خیس شدم هی فکر میکنم پریوده اما بند میاد