2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

سلام بچه ها امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من زیاد اینجا چت نمیکنم ولی میام همه پیام ها رو میخونم و از حال همتون آگاهم از اتفاقی که برای هپی و آترین عزیزم افتاد خیلی ناراحتم خدا رو قسم میدم ب حق امام حسین معجزه کنه براتون،امشب با دل شکسته برا همتون دعا کردم  تا جایی که یادم بود ب اسم دعاتون کردم،رادیس،رز،آلا،فردایی،هپی،عبدالواحد،منان،آترین،حورا،آناشیدو بقیه دوستان،یقین دارم که خدا یه روزی برا ما هم میخواد اون روز دور نیست

بچه ها امشب خاهرشوهرم بهم زنگ زد امشب رو روزه بگیر برا کسایی که باردار نمیشن واقعا از رو دلسوزی بود ...

قربون دل شکستت برم عزیزم کاملا درکت میکنم منم همین حس تو رو دارم از دلسوزی و خیرخواهی دیگران سر موضوع بچه حالم به هم میخوره. یه مدت انگار افسرده شدم اشکم دم مشکمه با کوچکترین حرف اشکم در میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعمال اول سال قمری برای بچه دار شدن

پدر و‌مادر (زن و شوهر که طلب فرزند دارند)

۱، روز اول محرم را روزه بگیرند

اگر عذر شرعی دارند بعد از اتمام روزه بگیرند به نیت این روز

۲_دو رکعت نماز به همین نیت  و بعد از آن۲۰۲ مرتیع آیه رَبِّ لا تَـذَرنی فَـرداً وَ اَنتَ خَیرُا لوارثـیـن (سوره انبیا آیه ۸۹) را بخوانند

۳_ذکر فراوان #استفرالله_ربی_واتوب_الیه

بالای صد مرتبه (از همین اول محرم هرشب  عالیه من خودم میگفتم هر شب بگید یا هر نماز صبح)

الهی که خواسته دلمون  با خواسته خدا یکی باشه

الهی سال دیگه همگی بچه سالم و صالح بغل داشته باشیم 🤲🏻

من‌هون دفعه وقتی استروماروین داد خیلی خوب پیش رفت روز ۱۲ سیکل ۹.۵ که روز چهاردهم با ۱۰ انتقال دادم&n ...

امروز روز دوم پریودیم بود سونو واژینال کرد و انگار بازم اوضاع جالب نبود😅😅

بعدم گفت چون زمان هیسترو خیلی دستکاری شده و چسبندگی رو باز کردم هنوزم نیاز به ترمیم داره یه ماه دیگم استرومارین و مدروکسی داد

ولی چون با راهنمایی دوستای خوب اینجا استرادیول خارجی پیدا کردم به دکترم گفتم اونم

نظرش موافق بود که ماه بعد رو با همین استرادیول خارجی شروع کنه

دیگه تا ببینیم خدا چی برامون میخواد

ای وای خود خانومه فوت شد؟☹️

اره عزیزم شیمی درمانی میکرد وقتی باردار بود

خدارو شکر بچش مشکلی نداشت

ولی چه حیف که دنیا نامرده

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من رژیم کم گلوتن گرفتم تا جایی که میتونم نون و ماکارونی و هرچیزی که آرد گندم داره نمیخورم(سه چهار با ...

عزیز با این رژیم چقدر وزن کم کردی ؟

شنیدم خیلی سخته ولی تو ماه وزن زیادی کم می‌کنی درسته؟؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربون دل شکستت برم عزیزم کاملا درکت میکنم منم همین حس تو رو دارم از دلسوزی و خیرخواهی دیگران سر موضو ...

فدایه تو خاهره مهربونم انشالا که خدا امشب به دله هممون رحم کنه وسایل دیگه بچمون بغلمون باشه خیلی امشب دلگیره خیلی انشالا هیچ زنی چشم انتظار نباشه😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دیگه به یه مرحله ای میرسی استرست کم میشه خیلی. منم اتفاقا تخمدان چپمم توی پانکچر دومم کیست آندو در ...

انشاالله که با آمپول دوم اون ۵ سانتیه هم کوچیکتر بشه🤲 من تهرانم دکترم دکتر فاطمه بختیاری قلعه س،من چون خونریزیم قطع نمیشد دکتر فعلا دارو داد برای اینکه اون قطع بشه و گفت رحمت یه کم التهاب داره اونو درست کنیم،دکتر گفت ممکنه با آمپول باز پریود بشی ممکنم هست تا سه ماه نشی،حالا گفت دو هفته بعد از آمپول بیا که تصمیم گیری کنیم برای انتقال با توجه به شرایط رحمت

دیروز پانکچر شدم ۴تا تخمک شد ۲۰تا پروژسترون داد روزی دوتا بزنم پنجشنبه برم ببینم چندتا جنین بشه نم ...

عه به سلامتی انشاالله که هر ۴ تا تخمک جنین بشه❤️،احتمالا میخوان برات فرش انتقال بدن،وگرنه این همه پروژسترون به چه کار میاد که تجویز کردن؟🤔

اره عزیزم شیمی درمانی میکرد وقتی باردار بود خدارو شکر بچش مشکلی نداشت ولی چه حیف که دنیا نامرده

آخی الهی چه قدر سخت😢،انشاالله خدا به هرکی که بچه میده زیر سایه پدر و مادر بده و همراه با سلامتی به هممون بچه بده🤲💚

عزیز با این رژیم چقدر وزن کم کردی ؟ شنیدم خیلی سخته ولی تو ماه وزن زیادی کم می‌کنی درسته؟؟

آره رژیم سختیه چون نون نمیتونی بخوری،نون فاقد گلوتنم خیلی مزه نون نمیده😅 من تقریبا یه ماهه دارم سعی میکنم رعایت کنم فقط یک کیلو کم کردم،ولی حس میکنم سایز کم کردم بیشتر تا وزن🤔