2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047819 بازدید | 684628 پست
فاطی شمارتو بردارم مزاحم تلفنی بشم فوت کنم 😁😁😁😁

😂😂😂

خوشحال میشم صداتو بشنوم

من چون مبل آنلاین میفروشم ، شمارم دست همه هست

ولی شماره ی شخصیمه😐😂 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂😂😂 خوشحال میشم صداتو بشنوم من چون مبل آنلاین میفروشم ، شمارم دست همه هست ولی شماره ی شخصیمه😐 ...

فووووت میکنماااا😅😅😅😅با فاطمه دوتایی باید تشخیص بدی فوت مال کدوممونه😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد فاطی تا تبریز میاد و میگه بیایین جواب زنگاتون و بدم آخ چه شود 😍😍😍

🤪🤪🤪

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم الهی متاسفم منم بچمو تو ۲۱هفته از دست دادم درکت میکنم خیلی سخته خدا ب دلت ارامش بده 😭😭م ...

سلام گلم

هفته ۱۹ سونو دادم همه چی خوب بود هفته ۲۲ سقط از خواب بیدارشدم کمردرد داشتم دیگه تا مطب و اینا رفتم و... سقط خیلی حالم بده خدا به شماهم ارامش بده .

دیگه اقدام نکردی؟؟؟ دکترتون چیزی نگفت؟

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام گلم هفته ۱۹ سونو دادم همه چی خوب بود هفته ۲۲ سقط از خواب بیدارشدم کمردرد داشتم دیگه تا مطب و ا ...

نه گلم منم ۲۰روزه از دستش دادم درکت میکنم منم همش کارم گریس مثل دیونه ها شدم دکتر بهم گفت بعد دوسه تا پریودی بیا منم دقیقا یه لک قهوه ای دیدم تا اومدم برم سونو و بیمارستان گفتن دهانه رحم بازه بچه داره میادمنم یکم درد داشتم اما فکر میکردم جون خابیدم زیاد کمردرد دارم  😔

نه گلم منم ۲۰روزه از دستش دادم درکت میکنم منم همش کارم گریس مثل دیونه ها شدم دکتر بهم گفت بعد دوسه ت ...

چرا اینجوری شد😔 دارم روانی میشم

دارم دق میکنم وابسته شده بودم

یعنی  بعد دوسه تا پریودی میشه بازم کاشت احتمال مثبت شدن هست؟ من ۱۸تا جنین دارم😔

گفتن ۱۴ روز بعد ازمایش پاتولوژی اماده میشه

چرا اینجوری شد😔 دارم روانی میشم دارم دق میکنم وابسته شده بودم یعنی  بعد دوسه تا پریودی میشه ...

خب خدارو شکر جنین ک داری من دوتا دارم انشالله میری بازم مثبت میشی نگران نباش دیگه توکل ب خدا منم همه امیدم اینه دفعه بعدی ک انتقال دادم بازم مثبت شم انشالله ک دو ماه دیگه باز دوتامون بارداریم برا من ازمایشم نگرفتن گفتن زایمان زود رسه چون کیسه اب سالم اومد ازمایش نمیخاد فقط دفعه بعدی باید سرکلاژ بشیم 

😔😔😔دوشنبه این اتفاق افتاد روحیم از دست دادم شدم مرده متحرک دعام کنین یعنی باز مثبت میشم😔

خدا صبرت بده عزیزم

خیلی ناراحت شدم😔

ان شا الله به زودی دلت آروم و شاد بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خب خدارو شکر جنین ک داری من دوتا دارم انشالله میری بازم مثبت میشی نگران نباش دیگه توکل ب خدا منم همه ...

خداکنه دفعه بعد اتفافی نیفته

خدا به دلت ارامش بده انشالله مثبت میشی منم دعا کن فقط مثبت شدن وحاملگی حالمو خوب میکنه