2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
سلام خانما  خیلی حالم بده خیییلی توروخدا ارومم کنین  دوقلوام عزیزای دلم هفته ۲۲ از دستم ...

ای واااای چرا آخه 

الاهی بگردممم چه اتفاق سختی 

الاهی خدا به دلت آرامش بده 

چرا آخه اینطوری شد ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مهتاب۴۴۴ @favali     ا‍ز خدا میخوام به مراد دلتون برسین اینقد که خوبی ...

جانیمسان انشاالله همه تون حاجت روا بشین همه خوشحال بشیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خانما  خیلی حالم بده خیییلی توروخدا ارومم کنین  دوقلوام عزیزای دلم هفته ۲۲ از دستم ...

عزیز من خدا دلتو آروم کنه 🥺🥺🥺🫂این پریودی ن اون یکی پریودی باز به دکترتون بگین 

واقعا سخته اما خدا به دلت آرامش بده🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سحر جون خوبی؟ هفته چندی الان؟ کسی پیشت هست که کمکت کنه؟

سلام باران جونم ممنونم عزیزدلم چقد خوبه که میایی اینجا بهمون سرمیزنی ❤️❤️ باران جان من خیلی پهلوهام سمت کلیه و کمرم درد میکنه نمیدونم بخاطر همش خوابیدنه یا بزرگ شدن بچهاس

همیشه خوب باش فاطمه جون❣️ ی وقتایی ک دلت از دنیا میگیره خودتو بغل کن و حرف بزن باهاش، گریه کن بهش ب ...

مرسی نازنینم😍🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@bahar220     @فردایی_روشن     @alaae     با دعاهای شما ان ...

الهی قربونت برم عزیزکم 🫀🌈

انشالله به حق بزرگی خدا ،مثبت شدن برات مصلحت باشه و مثبت بشی عزیز دلم

🧿💙

برای ارامش دلت و مثبت شدنت آیت الکرسی میخونم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چقدر بهم انرژی دادی ایدا جووون ممنون از دلگرمیت  خواهر ،من تو انتقالای قبلیم اینطور نبودم توکل ...

بله عزیزم ذوق کن .ان شا الله با بتا مثبت بیایی گروه گلم.من همیشه دعاگو هستم خصوصا بچه های این گروهو.

سلام عزیزم الهی متاسفم منم بچمو تو ۲۱هفته از دست دادم درکت میکنم خیلی سخته خدا ب دلت ارامش بده 😭😭منو تو تقریبا با هم بودیم تو یکی دوهفته بعد من مثبت شدی منم ۲۲هفته بچمو از دست دادم چی شد توام زایمان زود رس شدی مثل من 🥺🥺

فاطمه جان دیکه کلا منصرف انتقال شدی؟

اره عزیزم دیگه انتقال نمیدم 

مخصوصا این جنین های پوچ رو 😬 اصلا دلم ب بودنشون خوش نیس

دیگه پناه بر خدا تصمیمم جدیه برای فرزند خوانده

هنوز تاییده تطبیقم نیومده برم برای ثبت‌نام مدرسه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا به تو نبودم به هممون بودم که هم خودم اول هم دوستان اینجا چقدر استرس راههای پیش رومونو داریم درح ...

نه اتفاقا خیییلی هم خوب بود❤️ دمت گرم😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون گلم♥️ نه فعلا چیزی نگفت خدا لعنتش کنه ابنمدت خودش خارج بود یه عوضی دیگه جاش گذاشته بود ۱۴ رو ...

😔😔 الهی خدا صبر و آرامش بده به دلت عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خدای من چرا انقد سقط زیاد شد توگروه.بچه ها مشکل از دکتر واقعا؟چرااینجوری میشه.درسته دوقلویی ریسک ولی دکترا چه کارن این وسط .اینهمه زحمت هدر بره آخه.😔😔بهارجان نمیدونم چی بگم هیچی از درد شما کم نمیکنه .شما و هپی جان واقعا متاسفم خدا بهتون آرامش و صبر بده.من همش میگفتم دوقلو بشه چه خووب میشه ولی الان میگم خیلی سخته و ریسک بالایی داره ظاهرا😔