2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
😍😍😍😍😍😍😍  دختر واقعا  نعمت و برکت برا پدر مادر

ممنون گلم ان شا الله قسمت هرکی که دوس داره و دلش میخواد.ان شا الله خدا به همه بده و هیشکی در ارزوی بچه دارشدن نباشه و هرکی هرجنسی هم میخواد اگ صلاح و مصلحته بهش بده.امیدوارم خواست من با مصلحت خدا یکی باشه

عزیزم پی گیر باش شرایط مرخصی زایمان و بارداری همه جا تعییر کرده شاید بتونی مرخصی بگیری

مرسی از راهنماییت عزیزم ولی شرکت خصوصیه بعید می‌دونم بشه کاری کرد. راستشم بخوای حفظ بارداریم از همه‌چی فعلن برام مهمتره. مثل همه کسایی که اینجان خیلی براش زحمت کشیدم 💜 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم ان شا الله قسمت هرکی که دوس داره و دلش میخواد.ان شا الله خدا به همه بده و هیشکی در ارزوی ب ...

ان شاالله به خواسته دلت برسی عزیزم اکثرا اونایی ک بچه ندارن و چندسال انتظار کشیدن جنسیت براشون فرق نداره ولی خب آدم دوست داره از هردو داشته باشه ان شاالله خدا یه دو قلو پسر ناز بهت بده ک جفت بشن بچه هات مامان من چهارتا آورده دختر پسر دختر پسر 

بابام خدا رحمتش کنه خیلی بچه دوست بود مامانم میگه اگه بابات بود چهارتا خواهربرادر دیگه هم داشتین 

ببین دوفاستون پروژسترونه که فکر کنم میشه قرص ضد بارداری در دوران شیردهی که استروژن نباید داشته باشه. ...

ممنونم عزیزم. فقط اگه قطعش کنم دچار لک بینی نمیشم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما هم سقط داشتی ؟

بله انتقال آخرم. دو بارم قبلا خارج رحمی بودم ک یکیش منجر ب سقط شد ولی اولی با عمل بود. دو بارم انتقال منفی داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر بعد تخمک کشی به من دوفامد داد قطع ک کردم بعد یه هفته پریود شدم نمیدونم ولی فک کنم ضد بارداری با ...

ممنونم عزیزم الان تو سایت مام داشتم نگاه میکردم نوشته بود خاصیت ضد بارداری نداره. توکل ب خدا

اره خیلی فشار بدی بود واقعا  مرسی عزیزم  چرا داروها لازم رو داده ولی کلا تاثیر نداره ابج ...

عزیزم کاش با دکترت حرف بزنی اگه موردی ندید طب سوزنی برا دستت استفاده کنی ان شاالله نتیجه بخش باشه. ولی حتما با اجازه دکترت

ان شاالله به خواسته دلت برسی عزیزم اکثرا اونایی ک بچه ندارن و چندسال انتظار کشیدن جنسیت براشون فرق ن ...

خدا رحمتش کنه گلم.خدا مادرتو برات حفظ کنه.ان شالله دامن همه منتظرا سبز بشه خصوصا این گروه و بارداری بی خطری رو تجربه کنن

بچه ها من از طریق یک پیام رسان با آترین جان در ارتباطم. روحیه خوبی که نداره و کلی گریه کرده بود. ولی ...

الهیییییی🥺 بهش بگو ب فکرشیم . از فکر و دلمون خارج نمیشه. ان شاالله بدون مشکل از این وضعیت رها بشه😔