2777
2789

میتونم بگم کتاب زمین شناسی ناقص ترین کتاب درسی هست

ما دوتا هم جزوه میخوندیم تا بتونیم تستاش رو بزنیم

من خودم نمیدونم ولی آقای محمد همدانی رو شنیده بودم که تدریسشون خوب و کامله

میتونم بگم کتاب زمین شناسی ناقص ترین کتاب درسی هستما دوتا هم جزوه میخوندیم تا بتونیم تستاش رو بزنیمم ...

دبیرای مختلفی امتحان کردم واقعا حق گفتی😔کنکوریم دوست ندارم دوباره پشت بمونم بخدا زمین و زمان میجوعم‌ تا بتونم قبول شم. واقعیتش ساعت خواب اینام بهم خورده چون دانشجو هستید دارم میپرسم چطوری اوکیش کنم؟ بعد واسه زیست خیلی فراموشی دارم با فصل ۱ زیست دهم نمیدونم چرا نمیتونم کنار بیام رفیق خیلی مهمه اون فصل؟ بعد زیستو شما تو دوران کنکورت‌ چطوری میخوندی و چجوری تست میزنی؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دبیرای مختلفی امتحان کردم واقعا حق گفتی😔کنکوریم دوست ندارم دوباره پشت بمونم بخدا زمین و زمان میجوعم ...

گلم شما هرچی ساعت خوابت نامنظم باشه اونقدر بازده مطالعت میاد پایین

درباره ساعت خواب کاری نمیشه کرد متاسفانه باید سعی کنی حتما ۷ ساعت بخوابی تا ذهنت آماده دریافت مطالب باشه ولی واسه اینکه اون تایم کوتاه رو راحت بخوابی از رایحه

زیست دهم در کل مطالبی داره تا بشه زیست یازدهم رو بهتر درک کرد و یجورایی مکمل هم هستن ولی مطالب زیست یازدهم خیلی مهمتر هست و البته عمیق تر

اگه توی فصلی مشکل داری ۱,۲ دور درسنامه ای که از نظرت کامل هست رو بخون و بعدش فقط تست بزن تا بدونی تیپ سوالات رو

من چون علاقه شدیدی به زیست داشتم هر روز میخوندم و ۲ تا منبع داشتم (خیلی سبز هر سه پایه و میکرو جامع) دوران کنکور هم ۷۰ درصد تست میزدم ۳۰ درصد درسنامه و جزوه میخوندم البته اون موقع تاثیر معدل نداشتیم

چون خیلی تست زده بودم و کتاب رو حداقل ۱۳ دور خونده بودم مسلط بودم کاملا

و اینم بگم که هرچی رو هم میبینی نمیرسی و حذف میکنی بکن ولی شکلای زیست رو تا لحظه آخر تحلیل کن