2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
اگر دکتر زنان آشنا دارین بگین با کد ملی خواهر یا مادرتون تعدادی که کم دارین بنویسن 

حالا الان شوهرم دوباره رفت ببینه میدن یا ن اگه نشد باید به دکتر خودم زنگ بزنم ک باکد ملی خواهرم بنویسه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش پرو کسی و واکالی 14/100اسپور سرپین مال چیه تو گوگل زدم از کرونا گفته بود 

اره عزیزم منم همینو فهمیدم اما به یه دکتر نشون دادم گفت گلبولهای سفیدش زیاده و عفونت گرفته برا همسرم هستش آزمایش اسپرم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای تورخدا حلال کن من خیلی شلوغ میکنم کل صفحه ها یه اثری از من هست 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

چه حرفیه عشقم. اتفاقا شاید باورت نشه چند صفحه همینجوری زدم رفت که پستهاتو ببینم خیالم راحت بشه هستی

نمیدونم یکدفعه از نصف شب زیردلم دردگرفت دیگه تا صبح صبر کردم ولی هی شدیدتر شد دیگه رفتم بیمارستان مع ...

ای خدا عزیزم

خدا نکنه.

انشاالله که مشکل هر چی هست زود برطرف میشه. شما که خیلی رعایت میکنی. میسپارمتون به خدا. انشاالله خدا حافظ و نگهدار خودت و تو دلیهات باشه عزیزم

نخیر، اون سه تا هم خدایی نکرده نشد یه چندماه استراحت میکنی مجدد میری پانکچر ولی قبلش هم ورزش کن هم ت ...

🥲 برنامه ی ایندم معلوم نیست عشقم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

رعناجان شما موقع خواب برای پهلو به پهلو شدن مینشستی جا به جا میشدی و دوباره میخوابیدی؟ من همون جوری ...

بهاره جون من اولش فک میکردم باید حتما بشینم بعد پهلو به پهلو بشم که قفسه سینه ام هم درد گرفته بود با این کار، 

یه پست از خانم دکتر سودابه متین دیدم که اینستا گذاشته بودن و کامل توضیح دادن که لازم نیست بشینین و بعد پهلو به پهلو بشین ، فقط کافیه که طاق باز بخوابین، بعد دوباره پهلو رو عوض کنین 💗

یعنی مثلا روی پهلوی راست هستین، بعد طاق باز میشین رو به بالا، بعد به پهلو چپ میخوابین، 

بزار دو س ماه بعد  یک دکتر به من گفت انتقال باید هشت ماه بینش فاصله باشه و انتقال بعدی بلافاصل ...

هرچی خدا بخواد عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️