2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7032776 بازدید | 683603 پست

ببخشید من گاهی جواب همه رو نمیدم

پیام هارو میخونم ولی مثلا موقعیت جواب رو همون لحظه ندارم

از همتون ممنونم 

خدا انشالله هرچی غم هست رو از دلتون پاک کنه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قشنگم خدا نینی هاتو حفظ کنه🧿🩷

فردا جان 

متاسفم که منفی شدی. 

دوس داشتم بیایی و خبر خوب بهمون بدی. 

اما چه میشه کرد که خواست خدا بالاتر از اینهاست. 

ولی باور کن این که از اول منفی بشی خیلی خیلی بهتر از اینه که مثبت بشی و بعد دو ماه بگن جنین رشدی نداشته و باید سقط بشه.

مشکل همسرت چیه گلم ؟ 

خیلی دلم میخواست خبر مثبت شدنت رو بدی امروز😔 حتما خیری توش بوده دعا می‌کنم برات اگر همین روزا و ...

زهرا جون نمیدونم چه حکمتیه

انتقال اولم مادربزرگ همسرم رفت

انتقال سوم مادر بزرگ خودم💔

نمیدونم خدا میخواد چیو بهم بفهمونه ولی من به صلاحیت این اتفاق ها ایمان دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2804
فردا جان  متاسفم که منفی شدی.  دوس داشتم بیایی و خبر خوب بهمون بدی.  اما چه میشه ک ...

قطعا عزیزم 

اگه این اتفاق برام بیوفته قلب منم باهاش می‌ره

من تو این مورد خیلی خیلی حساسم

خدارو شکر که منفی میشم

من تحمل اون اتفاق رو ندارم💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تسلیت میگم انشاءالله که با حضرت فاطمه همنشین باشن

ممنون عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶😘

انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶😘 انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️

گلم مادربزرگت فوت شدن؟مامان مامانتون؟

خدارحمتشون کن

خدابه دلتون صبربده

جواب آزمایشت کی میاد؟

خدایابه امیدخودت🌺
گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

فاطمه جان تو این مدت فهمیدم با وجودی که سنی نداری ولی خیلی دختر صبور و قوی هستی 

مطمئن باش حتما مامان میشی اخرش تو کوچه شما هم عروسی میشه روزای خوب شما هم میاد 

خدا رو شکر خودت رحم خیلی خوبی داری یادته دکتر به ماما گفته بود چه رحمش یک دسته و چون سنت کمه حتما تخمک خوب هم داری فقط یه دونه اسپرم لازم داری که اونم بین میلیون ها اسپرم همسرت یه دونه خوب پیدا میشه از بعد از پریودت طبیعی اقدام کن حول و حوش تخمک گذاری یک شب در میون انشاالله خدا واست جبران میکنه 

قوی بمون همیشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستان خوبید؟من دکترم برام آزمایش قند نوشته از اونا که پودر میخورن!چرا الان نوشته؟زود نیست؟از آزمایشگاه پرسیدم گفت این با اون قند فرق داره!چه فرقی؟اونم خب باید پودر خورد که!جوابش تا شب حاضر میشه عکسشو میزارم کمکم کنید ممنونم

طوطیا جونم خواهر مهربونم برای حاجت دلت ایت الکرسی میخونم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره انشالل ...

فدای مهربونیت عزیزم 

انشاالله تو هم به زودی زود بیای خبر بدی بگی بچه ها من عقب انداختم بی بی چک گذاشتم سریع دو خط افتاد 

این روز رو از من داشته باش که دیر نیست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم منفی شدید،ان شاالله هرچی صلاحتون هست براتون رقم بخوره،واقعا یه سری حکمت ها پشت بعضی اتفاق ها هست که ما نمیدونیم فقط خدا میدونه

الهیکه بهترینهاپیش روت باشه خواهری،الهیکه طبیعی باردارشی وغافلگیرت کنه خدا،دیشب اینیستایه کلیپ دیدم خانمه چاق بوده مشکل ناباروری داشته بادردمیره بیمارستان فک میکنن اپاندیسع نگوحامله بوده شوهرش شکه میشه بهش میگن برومای بی بی ولباس بخر،اینقدگریه داربود،ازخوشحالیشون گریم گرف الهیکه همتون ازاین سوپرایزادرانتظارتون باشه،خدابه دلتون ارامش بده بامرگ عزیزتون کناربیاین🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
2809