[QUOTE=291820967]ان شاءالله😍😍😍😍 آترین جان ورزش وکارهاوتغذیه قبل وبعدانتقالوونکات مثبت شدنتوبرام میگی لطفا🙏🙏🙏
چشم عزیرم
تجربیات اینبار من.
از 20روز قبل شکم با روغن سیاه دونه چرب میکرد و در جهت عقربه ساعت ماساژ میدام هر روز روزی یکاس توت خشک با بادام زمینی میخوردم هر روز دم کرده ی رازیانه ودارچین میخورم یکماه صبح حدود 15تا سیادانه میریختم دهنم مزه میکردم.عسل سیره ی خرما میخوردم سه روز قبل از انتقال شیره ارده خوردم صبحانه پیاده روی کردم
صبح قبل وشب قبل و صبح انتقال پیاده روی موثر رفتم شب انتقال حلیم خوردم.روزانتقال ساعت 5صبح بلند شدم دوش گرفت حلیم با دارچین فروان خوردم هندسفری زدم موسیقی شاد رفتم پیاده روی برگشتم دوش سبک گرفتم رحم ماساژ دادم زیر دوش لباس پوشیدم ی بطری 500ccاب نشاسته درست کردم باخودم بردم زره زره خورد که یهوی ادرار جمع نشه. شوهرم بیدار کردم رفتیم.رفتم رو تخت آیت الکرسی جنین جدا دعای فرج خوندم خوندم.سوره ی فتح خوندم. برای سلامتی امام زمان و هرجنین جدا
تا 4روز فقط برای سرویس ونماز بلند میشدم.بعدش درحد غذا گرم کردن وصبحانه آوردن برای خودم و شستن دوتا تیکه ظرف بلند میشدم.دعا وذکر زیاد داشتم.هر روز توسل به امام زمان داشتم.روزانه س تا سوره میخوندم ذکر یونسی وحمد وصلوات زیاد خوندم
بازم سوال داشتی بپرس عزیزم