2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
وای آلا جونم😍😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزدلم❤❤❤بالاخره صبوریت جواب داد خیلی خیلییییی تبریک میگم ان شاال ...

سلام ساراجونم خوبین؟ گل دخترمون خوبه؟

قربوووونت برم😘😘😘😘خیلی محتاج دعاتونم هنوز❤️❤️

روز ۱۲ بود امروز. جنین ها هم ۳ روزه بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه که با حرفات دلگرمم کردی آلا یکی یکی نشونه های پریود داره نمایان میشه از صبح پاهام یخه نیمتنه ی ...

الهی قربونت برم. ان شااالله که نشونه خیره😍 الهی همتون ردیف پشت هم بی بی و آز مثبت بذارین😍😍

نمیدونم ب استرادیول ربط داره یا نه. مال من کلا ایرانی بود . خارجی اصلا پیدا نکردیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا نبینی؟! الهی که ببینی.مثل من خدا دوتا فرشته بهت بده❤️

😘😘😘😘

سلام ساراجونم خوبین؟ گل دخترمون خوبه؟ قربوووونت برم😘😘😘😘خیلی محتاج دعاتونم هنوز❤️❤️ روز ۱۲ بود ...

مبارکت باشه عزیزدلم

روز۱۲خوبه دیگه مشخص میشه

من سرکاربودم اومدم صفحه اخرودیدم هی برمی گشتم عقب صفحاتوپیامارومیدیدم بی بیتودیدم گفتم خدایا مثبت شد😍

مبارکت باشه عشقم

ان شاءالله ۹ماه دیگه به سلامتی بیان بغلت

بی بی چکتو یادگاری نگه دار😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون از دلگرمیت عزیز دلم الهی در دونه هات بسلامتی در آغوش بگیریشون عشقم چقد خوبه که شما هستین.. ...

الهی ب این دم اذونی حاجت روا بشی عزیزم😭😍😍

آره عزیزم آزمایش اول بدون مصرف دارو بود.. آزمایش دوم روزی یه قرص

اهان پس قرص خوردین

برای انتقال خوبه ولی فکر کنم ان شاء الله برای بارداری و اینا بهتره  تحت نظر غدد باشین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نگار جان سلام یه چیزی گفتی امیدوار شدم،جنینهات گرید b وc بودن؟؟؟با این گریدها مثبت شدی؟؟؟ منم ۷تا ...

مال من قبلیا هم aبودن ولی یا منفی شدن یا از فریز در نیومدن. دلت گرم و قرص باشه😍 اصلا ب گرید نیس.

الهی ب این دم اذونی حاجت روا بشی عزیزم😭😍😍

سلام   خیلی خیلی تبریک میگم عزیز دلم خدارو صد هزار بار شکر که جواب صبرتو گرفتی انشاله محکم بچسبه به دل مامانش و در بهترین موقع بیاد بغلت   واقعا از ته دلم خوشحال شدم عزیزم 

سلام عزیزم، ممنون گلم، تو خوبی گلم؟ خداروشکر پسرمم خوبه، اره عزیزم یادمه قبلا یبار بوشهر انتقال دادی ...

سلام عزیزم خوبی گل پسرمون خوبه چه خوب دوستان قدیمی گاهی یادی از مامنتظرها میکنن

پروانه پردنی مثلا کم کم شروع کردی رسید به ۲تا یا از همون اول کلا دوتا خوردی؟؟بعد دوز ۵ میخوری؟؟ آسپ ...

من از همون اول روزی دوتا پرندزولون که اونا رو ده شب و صبح میخورم دوزشم ۵واسپرینم ساعت ۴ میخورم من مشکل ایمنین ندارم بهم داده شما که فکر کنم ضروری باشه باز از دکترت بپرس

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۸_۱۸۱۸۳۲_recw.jpg آزمایش ، تیرویید ماه قبل و امروز من زی ...

خوب پایین اومده. دکتر چیزی نگف؟ من واقعیتش خیلی اطلاعات ندارم در این مورد