2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

سلام خوبین 

بچه ها یه اتفاق افتاده بیاین بگم راهنمایی کنید هدر نره 

من امروز نوبت سونو داشتم ببینم بقایا ندارم از سقط 

امروز روز هشت پریودمه 

من پلیکیستیکم و اصلا فولیکول بالغ ندارم و اندومتر هم کم 

من به تب سنتی اعتقاد نداشتم اون روز از جلو عطاری رد شدم انگار یکی گفت حالا یه بار دارو سنتی امتحان کن 

یه باه زنان با مریم گلی خریدم از روز پنج استفاده کردم 

امروز رفتم سونو روز هشتم دوتا فولیکول داشتم یکی سایز 13 یکی هم 16 اندومترم هم 6 بود گفت واسه روز هشت خوبه 

به نظرتون چیکار کنم هدر نرن طبیعی اقدام کنم برم ای یو ای کنم ؟دوباره کی برم سونو ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آره فداتشم دفعه اول خیلی وحشتناک بود از کمر کشاله ران زیر دلم تا نوک انگشتای پام دردداشت ب حدی ک گفت ...

وای فربونش برم چه درد شیرینی.اولی چون دوقلو بودن دوتا جوجه نوک میزده بهت دردت زیاد بوده 😀

عزیزم.چقد شوهرا غریبن تو این جاده 😭

مال من همش دلداری میده و تشویق به استراحت

الهی شکر که پایان خوشی براتون داشت عزیزم.الهی سونو بعدی بگن دوقلوعه و خدا جای دوقاوهات پر کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔴🔴🔴وای چه تاپیک طولانی و بزرگیییی 😮😮😮😮😮

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
سلام خوبین  بچه ها یه اتفاق افتاده بیاین بگم راهنمایی کنید هدر نره  من امروز نوبت سون ...

وای چه عالی عزیزم😍

به نظرم همین داروها و بخور برا سیکل بعدی iuiاقدام کن ..چون الان که دیره برا داروخوردن اینماه طبیعی اقدام کن الهی که جواب بگیری😍😍😍😍 

قربان محبتت. همسرم سپرده چندجا منتظر خبریم. هیدروکسی پروژسترون کاپروات

یخچالی که نیست درسته.این داروخونه تقریباً همه دارویی داره ولی ارسال نداره

انشاالله پیدا کنی اگه نشد بگو با اتوبوس بفرستم 

سلام خوبین  بچه ها یه اتفاق افتاده بیاین بگم راهنمایی کنید هدر نره  من امروز نوبت سون ...

سلام عزیزم

به نظر من اگر همسرتون مشکلی ندارن برید دکتر بگین تحت نظر باشین تا فولیکولها بالغ بشن بعد یه آمپول آزاد سازی بزنین و طبیعی اقدام کنید انشااله جواب بگیرین

انشااله که باردار میشین اگرم نشدین نهایت یکماه عقب افتادین از کاراتون

البته شرط این کار سالم بودن همسرتونه و اسپرم داشتنشون

عزیزم بسلامتی.برو مطب دوباره روز ۱۳سونو شو بعدش یا آمپول آزاد سازی بزن برو آی یو ای یا طبیعی اقدام کن

انشاالله خدا جبران کنه برات 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230508_130022_dayb.jpg

دخترا اینجا چی نوشته؟؟؟

جنین ۳ مرحله ای یا ۳ روزه؟؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230508_130022_dayb.jpg دخترا اینجا چی نوشته؟؟؟ جنین ۳ مرحله ا ...

🥲🥲🥲

۳ روزه باشه چقدر شانس مثبت شدن دارم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم پناه بر خدا طبیعی اقدام کن😍 وای ننه دوقلو بشه چه حالی میده

فقط تورخدا استرس رو از خودت دور کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب نظرم بهترین کار اینه که بری دکتر تو روز مشخص بهت hcgبده بعد طبیعی یه روز در میون اقدام کنی من دخترمو همینجوری حامله شدم

ب نظرم بهترین کار اینه که بری دکتر تو روز مشخص بهت hcgبده بعد طبیعی یه روز در میون اقدام کنی من دختر ...

فردا نوبت دکتر دارم 

انشاالله که خیره واسه منم معجزه بشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭

من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم علی رغم میلم زودتر بی بی چک بزنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

میشه با لینک بفرستی عکس باز نمیشه 🥺🥺

مثبت شدی قندعسلم؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40