2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
الهی.  بعدی شمایین انشاالله  بچه ها من خاموش میخونمتون و هر روزانه سوره ی محمد.حجرات.و ق ...

وای عزیزم ممنونم ازت😭❤

من چقد احساسی شدم امشب

خدای سبحان بهترین ها رو تو زندگیتون قرار بده  و پر از آرامش باشه سراسر وجودت😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهیییی قربوووونت برم😭😭😭😘😘😘😘😘 الهی ک بهمین زودی من این پیامو برات بذارم😍😍😍

۰

خدانکنه عزیزدلم❣️، لذت ببر از لحظه لحظه این حسای نابی که ی روز آرزوت بوده، الهی ب حق خودش همه چی برات ب بهترین نحو ممکن پیش بره🤲🏻

قربونت برم من❤️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
باور کن دردای پری رو منم دارم. حتی همین الان انقددددد دلم درد می کنه ک مجبور شدم بیام دراز بکشم انگا ...

نمیدونم عزیزم امروز که هیچ دردی نداشتم به قول خودت میاد و میره 

انشاالله که خیره  هر چی صلاحه

منکه رعایت نمیکنم ،🥹 تنهای تو خونه سخته تیوی تو اتاق خواب هنوز وصل نیست 

عزیزم مثبت شدی😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قربووووونت برم عزیزم😘😘😘 😂😂 اوایل خیییلی کم ‌. بیشتر کتاب میخوندم. امروز همسرمم اضافه کار بود خ ...

چقد برات خوشحال شدم عزیزم😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دلم برایه شمام روشنه حسی که به الای داشتم😁😁😁

پروانه جون اشکام همینطوری داره میریزه😭

خدا ب دله مهربونت نگاه کنه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

سلام عزیز دلم چشم و دلت روشن مبارک باشه الان یکی از بچه ها بهم گفت مثبت شدی اومدم سایت من از روز انتقالت دلم روشن بود که مامان میشی این بار. انشالله تا آخرش عالیه همه چی. با حال خوبت برای منه حقیر هم دعا کن خیلی از همه دوستان التماس دعا دارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

ما اینجا اصلا همدیگرو نمیشناسیم حتی یکبارم صورت همو ندیدم اخلاقیات همونمیشناسیم هر کدوم با یه زبانو یک دین از یک گوشه ی هستی اما انگار سالهاست همو میشناسیم چون دردمون مثله همه حرف هامون شبیه همه غم هامون زخم هامون از یه جاهای مشترک نمک روش میپاشن ودردمون از جاهای مشترک ودرمان مشترک التیاب پیدا میکنه چه قشنگ همو با تمام وجود درک میکنیم ادمها به نظرم بیشتر از درداشون به هم نزدیکتر میشن تا خوشی هاشون من بارها با مثبت شدن دوستان اینجا اشکم سرازیر شده با منفی شدنشونم غم روی قلبم سنگینی کرده انشالله یه روز هممون بیایمو به استرس های الانمون بخندیم🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

مرسی عزیزم پس منم برم بگیرم  پودر سبوس برنج قهوای هم خیلی خوبه  ولی نمی دونم بعد انتقال م ...

خواهش میکنم عزیزم .درمورد سبوس برنج اطلاعی ندارم که بشه بعد از انتقال مصرف کرد یا نه احتمال داره بی ضرر باشه چون برنج که ضرر نداره.ولی توی هر سه انتقالم دکتر عارفی این ساشه رو داده بودن بهم که هر شب میخوردمش  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...