2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام بهاره جون خوبی گل دخترا خوبن؟

سلام ساراجان. خدا رو شکر خوبن. ۴شنبه سرکلاژ کردم که خیالم راحت باشه. ۲۰ هفته دیگه مونده ان شاالله اینم به خیر و سلامتی بگذره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
به خودم قول دادم حتی اگه بچه دارم بشم سرمم شلوغ بشه گاهی بیام یه حس خیییییلی خوبی دارم دوستان قدیمی ...

الهی امین. الهی همشون هر وقت بیان خوش خبر بیان😍

اره واقعا همین طوره. اینجا از خونواده هامونم نزدیک تر بوده برامون. 

منم همین طور. مثلا مهتاب جون با وجود اینکه دیگه ظاهرا ارتباطی با موصوع تاپیک نداره ولی دایما سر میزنه ، سوالارو جواب میده ، دل گرمی میده با دعاها و توسلاتش. قشنگ میبینم چقددددد حس خوبی میگیره ادم ازین کار. برا همین منم دلم نمیخواد هیچ وقت بریده بشم ازینجا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی من تازه دارم آشنا میشم با اعضا متوجه شدم شما مثبت شدی خیلی خیلی تبریک میگم بهت عزیزم🤩🤩🌺🌺

خیییلی ممنونم عزیزم. ان شاالله شما هم دوباره حاجت روا بشین😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والله من سری پیش یک هفته قبل انتقال قطع کرد یک هفته بعد انتقال شروع کردن دیگه نمیدونم این بار این کا ...

الان من چیکار کنم بنظرت🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب ...

هزاران بار شکرت ؛گوارای وجودت ،تا اخرش همه چی برات خوب پیش بره خیلی خیلی خوشحال شدم😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم من عکس ازتو باز نمیکنه ولی اگه ۶دهمه باید قرصتو کم کنی مثلا برایه من دوروز در هفته نمیخورم ۵رو ...

لینک که میزارم آبی نمیشه ...

ولی روش نگهداری باز کردن رو بزنی دیده میشه..

آها پس مثلا جمعه ها نخورم...

امروز میخواستم برم غدد که رفته بود 

مگر اینکه هفته ی دیگه برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پروانه جان من دکتر پردنیزلونم قطع نکرد پیوسته تا حالا دارم میخورم اتفاقا بهش گفتم برای انتقال قطع کن ...

پس منم فردا میخرم ادامه میدم ...

حداقل تا هفته ی بعد که میرم سنو بشم ازش بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام جیگرا خوبین خوشین انشاالله

تو زیارت آل یاسین و ذکر یونسیه و ذکر ۱۰۰۰صلوات به یاد تک تک شمای خواهرای مهربونم بودم.مامانا فرزند سالم و صالح باردارا بارداری سالم دور از استرس انتقالیا عاقبت بخیر مثبت و منتظران در هر مرحله روند روبه رشد.و ه مومنی با هر حاجتی که هست حاجت روایی همگی

التماس و دعا عزیزان دلم

روز ۴انتقالم برام دعاکنین 😭😭😘♥️

سلام ساراجان. خدا رو شکر خوبن. ۴شنبه سرکلاژ کردم که خیالم راحت باشه. ۲۰ هفته دیگه مونده ان شاالله ای ...

شکر خدا

ان شاالله سالم و سلامت بغلشون کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به خودم قول دادم حتی اگه بچه دارم بشم سرمم شلوغ بشه گاهی بیام یه حس خیییییلی خوبی دارم دوستان قدیمی ...

سلام پروانه جان خوبی نگین مامان دلوان میشناختی از بچه‌ها ی تاپیک اونوری بود بید مجنون مال زینب

کاربری سیسیل ؟

ثمین خوبه

بهار کدوم اونکه تو آزمایشگاه بود ؟

الهی امین. الهی همشون هر وقت بیان خوش خبر بیان😍 اره واقعا همین طوره. اینجا از خونواده هامونم نزدیک ...

فاطمه عزیز دلم خیلیییییییی خیلی مبارکه انشاالله بسلامتی ۹ماه بگذرونی وزایمانت انشاالله

میگم شما دایما گوشی دستتونه ؟

هزاران بار شکرت ؛گوارای وجودت ،تا اخرش همه چی برات خوب پیش بره خیلی خیلی خوشحال شدم😍😘😗

سلام عزیزم. قربوووونت برم😘😘😘 اتفاقا امروز خیلی ب یادت بودم. الهی خییییلی زود شما خوش خبر بیای🥰😍

فاطمه عزیز دلم خیلیییییییی خیلی مبارکه انشاالله بسلامتی ۹ماه بگذرونی وزایمانت انشاالله میگم شما دای ...

قربووووونت برم عزیزم😘😘😘

😂😂 اوایل خیییلی کم ‌. بیشتر کتاب میخوندم. امروز همسرمم اضافه کار بود خیلی ولو بودم اینجا 😅😅

سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

فاطمه جان وقتی سحر بهم گفت نمیدونی چقدر خوشحال شددددددممممم 🥰🥰🥰🥰 خیلی خیلی بهت تبریک میگم ان شاالله بارداری خیلی خوبی پیش روت باشه 🥰🥰🥰 گوارای وجودت 😍😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...