2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
انشالله شماهم مثل الان جان مثبت بشی  دارم گریه میکنم تو مرکز🥹😍 یه جوری بهم نگاه میکنم دلم می ...

انشاالله قربون دلت برم

الهی انتقال پر برکتی باشه برات اینبار

عزیزم.درکت میکنم.من این موقع ها دوست دارم سوار ماشین شم بزنم بدل جاده موسیقی وگریه پرواز کنم تو جاده 🥹😭

سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

خاله جونم تبریک میگم قشنگ من الهی همیشه شادی ببینی الهی همیشه خونتون ...

وای خدا انقد ذوق دارم نمیدونم چی دارم میگم یا باید چی بگم🥹😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خدا شاهدا اشک خودمم ریخت 😭😭

قربون دلت برم من انشالله شماهم مثبتی قشنگ من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان که نیاز دارم تاپیک شلوغ باشه حرف بزنم تخلیه هیجانی کنم هیچکس نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهتاب بیا خبر خوش بیا خاله شدی دوباره قربون دل مهربونت بشم 

اره عزیزم

من اول دیدم مثبت شده

پیام تبریک دادم😍😍😍

بالاتر هست

ان شاء الله بحق امام زمان چند روز دیگه این شادی ها برای تو باشه😍😍😍😍😍😍😍😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

چونکه الا جون مثبت شده

😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳

چونکه منم ذوق دارم 😝

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم من اول دیدم مثبت شده پیام تبریک دادم😍😍😍 بالاتر هست ان شاء الله بحق امام زمان چند ...

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها خییییلی عذر میخوام همون لحظه زنگ زدن مجبور شدم برم  

https://www.uplooder.net/img/image/10/27b6bc9fe2220a3b06455e3164303ed6/۲۰۲۳۰۵۰۸-۱۳۱۳۱۲.jpg

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها خییییلی عذر میخوام همون لحظه زنگ زدن مجبور شدم برم     https://www.uplooder.net/im ...

مبارکه عشق خاله 😍😍😍

انشالله لحظه به لحظه ی بارداریت تا آخرش برات مثبت و دلنشین باشه عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب قبل لک بینی داشتم هیچ کدوم از کارایی ک میخواستمو نتونستم انجام بدم. 

از ته دلم فقط اون لحظه از خدا می خواستم که از این ببعد فقط عکس مثبت شدن تونو بذارید تو گروه😍😍😍 ان شاالله هممون ب سلامتی شاهد این لحظه باشیم

بچه ها خییییلی ازتون التماس دعا دارم😭 مثبت شدن تو انتقال برا من دست نیافتنی شده بود دیگه. الان فقط نگرانم که تجربه دو تا خارج رحمی قبلیم تکرار نشه. دعا کنین ازین مرحله هم عبور کنم😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه هفته دیگه انتقال دارم به امید خدا،راستش این شیافها هر چی عفونته میکشه بیرون .برا همین یه کم میترس ...

حتما بپرس عزیزم. ان شاالله که خیره.

امروز بی بی چکم مثبت شد😊