2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام الا جون دیدم آماده انتقالی خداروشکر عزیزم راستی یه‌تجربه در مورد ضخامت بهت بگم تو مام میگن خیل ...

قربوونت برم عزیزم ممنونم😘 اره فک می کنم منم ازین تیپ ها هستم ک بدون دارو بالا بره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واقعیتش ازمایش های خودم خیلی تخصصی بود و حتی نشون ماما هم میدادم، البته نه مامای مام، مامای یه پزشک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

فقط بخاطر راه دور دو دلم چون حدودا بیست ساعت فاصله دارم تا تهران

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم، ان شاالله تمام این سختی‌ها که کشیدی در آینده برات بشن قند و عسل و به بهترین نحو برات جبر ...

خدا از دهنت بشنوه مهربونم 

انشاالله با دعاهای شما خدا نظری بهم کنه

سلام ببخشید در جواب شمامینویسم🌹من عکس رنگی داشتم البته دوبار انجام داده بودم و دیگه ابهام لوله ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی کامل توضیح دادی

من بودم این اخرین شانسم رو هم امتحان می جردم و اگه نمی شد میرفتم تهران 

خودمم فکر میکنم این راه منطقی تره چون فاصلم تا تهران بیست ساعته و سخته رفت و امدش واسم 

مرسی،که کمکم کردی عزیزم

طوطیا جان واقعا شرایط سختی داری ازمایش کاریوتایپ و ژنتیک دادی؟ ازمایش تورچ چی؟

کاریوتایپ دادیم ، ژنتیک هم کامل روی جنین سقط شده انجام دادیم و مشکل ژنتیکی نداشت 

نه تورچ چیه ؟اونو اطلاع ندارم

عزیزم نه من حقیقتشو بخواین ساروگیت هستم برای یکی دیگه رفتم و همین جنین که انتقال دادم مال۱۲سال پیش ب ...

آها.خیلی مبارکه عزیزم.خدا خیرت بده گلم.الهی بسلامتی بغل بگیرن جیگر گوشه شون.انشالله شما با بچه‌ها تون سلامت باشین 

عزیزم شما هم سقط داشتین یا فقط انتقال منفی؟

دکترفروتن تاساعت ۱۳توبیمارستان بهمن ویزیت میکنن 

من بیمارستان میرم همیشه

پنج شنبه هم هستن 

نوبت قبلی نمیخواد

صبح ازپذیرش نوبت میگیری

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم نه من حقیقتشو بخواین ساروگیت هستم برای یکی دیگه رفتم و همین جنین که انتقال دادم مال۱۲سال پیش ب ...

خداحفظتون کنه که انقدر مهربون ودلسوزید واقعا تعجب کردم فرمودید ساروگیت هستید چون مثل شمادلسوزودغدغه مندکم پیدامیشه

خودتون بچه دارید؟

توزمان استراحت کی کارهاتونوانجام میداد؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام گلم. ممنونم ان شاالله ماه پر خیر و برکتی برا هممون باشه. نه عزیزم حواسم بهش نبود. دکتر هم چیزی ...

انشاالله..بله درسته دکترا  اصلا راهنمایی نمیکنن سوال ک بپرسی سرسری جواب میدن اگر تجربه ی دوستان نباشه آدم میمونه چیکار کنه 

عزیزم دکتر من گفت از روز شروع سیکل دیگه نزدیکی نداشته باش چون ممکنه لکه بینی ایجاد کنه و سیکل کنسل ب ...

بله درسته..نمیدونم این موضوع رو چطور ب همسرم بفهمونم   متوجه نیست🤕